Τρίτη, 6 Αυγ.
33oC Αθήνα

Μάργκοτ Ρόμπι: Πώς θα είναι σε 30 χρόνια η «Barbie» – Το AI έχει την απάντηση

Μάργκοτ Ρόμπι: Πώς θα είναι σε 30 χρόνια η «Barbie» – Το AI έχει την απάντηση
Φωτογραφία αρχείου - Reuters

Μία φωτογραφία για το πως θα είναι το 2054, έκανε δώρο η Daily Star με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης στη Μάργκοτ Ρόμπι, μιας και τον Ιούλιο η ηθοποιός έκλεισε τα 34 της χρόνια.

Η γνωστή ιστοσελίδα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της πανέμορφης ηθοποιού Μάργκοτ Ρόμπι, που χάρη στη τεχνητή νοημοσύνη δείχνουν πως θα είναι στα 64 της χρόνια.

Αν και τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανή στο πρόσωπό της, τα μαλλιά της παραμένουν ξανθά και τα μάτια της συνεχίζουν να έχουν αυτό το μοναδικό μπλε χρώμα που μαγεύει όλον τον κόσμο.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες της Μάργκοτ Ρόμπι.

Στην περίπτωση που η πρόβλεψη αποδεχθεί σωστή, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Barbie» θα συνεχίσει για πολλά ακόμη χρόνια να είναι περιζήτητη από τους παραγωγούς του Χόλυγουντ.

Η Αυστραλιανή ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στις ταινίες «Ο λύκος της Wall Street» και «Suicide Squad», περνάει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της.

Σε λίγο καιρό από τώρα θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της και παραγωγό ταινιών, Τομ Άκερλεϊ.

Η καλλονή ηθοποιός διανύει επίσης μία υπέροχη φάση και στα επαγγελματικά της καθώς είναι ένα από τα δυνατότερα «χαρτιά» του Χόλυγουντ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις