Τρίτη, 6 Αυγ.
29oC Αθήνα

Ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε το μήνυμα που του έστειλε ο Μόντο Ντουπλάντις πριν τον τελικό: «Πάμε να ανέβουμε στο βάθρο»

Ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε το μήνυμα που του έστειλε ο Μόντο Ντουπλάντις πριν τον τελικό: «Πάμε να ανέβουμε στο βάθρο»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε το υπέροχο μήνυμα που του έστειλε ο Μόντο Ντουπλάντις την παραμονή του τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων στο άλμα επί κοντώ. Ένα μήνυμα το οποίο αποδείχθηκε προφητικό.

Ο Εμμανουήλ Καραλής μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, βρίσκεται σε πελάγη ευτυχίας, καθώς κατάφερε να κάνει πράξη το παιδικό του όνειρο. Μαζί με τον «Μανόλο» στο βάθρο ανέβηκε και ο Μόντο Ντουπλάντις, ο οποίος μάλιστα έκανε παγκόσμιο ρεκόρ, με τους δυο αθλητές να έχουν μια συνομιλία το βράδυ πριν από τον αγώνα, θέλοντας ο ένας να τονώσει ψυχολογικά τον άλλο.

Στο στιγμιότυπο που ανέβασε ο Καραλής, φαίνονται τα λόγια του Ντουπλάντις που του λέει: «Τα άλματα του είναι εξαιρετικά, Ας ανεβούμε σε αυτό το πόντιουμ» πράγμα που τελικά συνέβη.

Oι δυο αθλητές είναι φίλοι αρκετά χρόνια, αφού γνωρίζονται από μικροί, όταν αναμετριώντουσαν στα πρωταθλήματα παίδων στο άλμα επί κοντώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις