Τρίτη, 13 Αυγ.
36oC Αθήνα

Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη: Αν κάποια στιγμή αισθανθώ ότι δεν έχω κάτι άλλο να δώσω στη δημοσιογραφία, τότε θα κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου

Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη: Αν κάποια στιγμή αισθανθώ ότι δεν έχω κάτι άλλο να δώσω στη δημοσιογραφία, τότε θα κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου

“Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω και άλλα πράγματα στην τηλεόραση, προς το παρόν είμαι στην ενημέρωση εδώ και δέκα χρόνια και αυτό μου αρέσει” σημείωσε η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη.

Η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη παραχώρησε συνέντευξη στη Real Life και στην Πολυξένη Καραμίχα. Η δημοσιογράφος, η οποία παρουσιάζει την καλοκαιρινή εκδοχή του “Κοινωνία Ώρα Mega” μίλησε για την εμπειρία από την τηλεόραση και τους νέους δρόμους που θα ήθελε να ακολουθήσει κάποια στιγμή πέρα από την ενημέρωση.

Έχεις όνειρα για την τηλεόραση;

Αν έλεγα ότι δεν κάνω όνειρα, θα έλεγα ψέματα. Την αγαπώ την τηλεόραση, έχω παλέψει πολύ και έχω προσπαθήσει. Αισθάνομαι πολύ τυχερή, γιατί κάνω αυτό που αγαπώ, αυτό που ήθελα από μικρή. Υπάρχουν βέβαια και οι δυσκολίες και έχω αναρωτηθεί αρκετές φορές αν αξίζει τον κόπο. Δεν υπάρχουν ωράρια, δεν υπάρχουν αργίες, γενικά είναι μια δύσκολη δουλειά.

Καμιά φορά αισθάνομαι σαν τους γιατρούς που εφημερεύουν. Ήταν βέβαια επιλογή μου και γι΄αυτό πρέπει να αισθάνομαι χαρούμενη και ευγνώμων. Αν κάποια στιγμή αισθανθώ ότι δεν έχω κάτι άλλο να δώσω ή να πάρω από τη δημοσιογραφία, τότε θα κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω και άλλα πράγματα στην τηλεόραση, προς το παρόν είμαι στην ενημέρωση εδώ και δέκα χρόνια και αυτό μου αρέσει.

Βρήκες ανοιχτούς δρόμους στην τηλεόραση;

Βρήκα δρόμους ανοιχτούς, γιατί μπήκα εύκολα σε όλο αυτό και το θεωρώ τύχη. Αμέσως μετά τις σπουδές μου μπήκα στην τηλεόραση, δεν χρειάστηκε να περάσω από άλλο μέσο. Μπήκα σχετικά εύκολα στην τηλεόραση αλλά, για να μπορέσω να εδραιωθώ και να μείνω, πέρασα πολύ δύσκολα.

Media Τελευταίες ειδήσεις