Τετάρτη, 7 Αυγ.
34oC Αθήνα

Έλον Μασκ: Η τρανς κόρη τον «πυροβολεί» με μανία – «Δεν είσαι Χριστιανός οικογενειάρχης, είσαι ένας μοιχός κατά συρροή»

Έλον Μασκ: Η τρανς κόρη τον «πυροβολεί» με μανία – «Δεν είσαι Χριστιανός οικογενειάρχης, είσαι ένας μοιχός κατά συρροή»
Φωτογραφία: Reuters

Η τρανσέξουαλ κόρη του Έλον Μασκ, η σχέση της οποίας με τον μεγιστάνα βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, τον χαρακτήρισε «κατά συρροή μοιχό», σε μια απίστευτη ανάρτηση στα social media.

Η 20χρονη τρανς Βίβιαν Γουίλσον, επιτέθηκε στον διάσημο ανά την οικουμένη πατέρα της, τον Έλον Μασκ, μέσω του ιστότοπου Threads του X, που ανήκει στη Meta του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, προκαλώντας τον πατέρα της για μια σειρά από ζητήματα.

Η Γουίλσον περιέγραψε τον CEO της Tesla ως μη χριστιανό, ισχυρίστηκε ότι δεν τον ενδιαφέρει η κλιματική αλλαγή και ότι λέει ψέματα για το πρόγραμμα αποικισμού του Άρη.

Τον κατηγόρησε επίσης για μια σειρά από υποθέσεις διακρίσεων που έχουν κατατεθεί εναντίον του αφεντικού της SpaceX και ισχυρίστηκε ότι κάποτε χαρακτήρισε τα αραβικά ως «τη γλώσσα του εχθρού».

«Καταλαβαίνω ότι η νέα σου οπτική γωνία, είναι αυτή του “δυτικών αξιών/χριστιανού οικογενειάρχη”, αλλά είναι τόσο περίεργη επιλογή», είπε και συνέχισε: «Δεν είσαι οικογενειάρχης, είσαι ένας κατά συρροήν μοιχός που δεν σταματάς να λες γ@@@@α ψέματα για τα ίδια σου τα παιδιά. 

Δεν είσαι χριστιανός, απ’ όσο γνωρίζω δεν έχεις πατήσει ποτέ το πόδι σου σε εκκλησία.  Δεν είσαι κάποιο “προπύργιο της ισότητας/προόδου”. Όταν ήμουν 6 ετών, αποκάλεσες τα αραβικά “γλώσσα του εχθρού”, έχεις μηνυθεί για διακρίσεις πολλές φορές και είσαι από το Απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής».

Η επίθεση συνεχίστηκε: «Δεν “σώζεις τον πλανήτη”, δεν δίνεις δεκάρα για την κλιματική αλλαγή και λες ψέματα για τον πολυπλανητικό πολιτισμό τόσο ως δικαιολογία, όσο και επειδή θέλεις να φαίνεσαι σαν τον CEO από το Ready Player One.

Θα μιλούσα για τις δηλώσεις του για τον ρυθμό γεννήσεων, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ καν με αυτά τα σκατά των 14 λέξεων (αναφορά στο εθνικιστικό σύνθημα “Πρέπει να διαφυλάξουμε την ύπαρξη του λαού μας και το μέλλον των λευκών παιδιών”)», λέει και συνεχίζει τα «πυρά»:

«Με απογοήτευσες για το πόσο ευκολόπιστοι είμαστε ως είδος, επειδή με κάποιο τρόπο οι άνθρωποι συνεχίζουν να σε πιστεύουν για λόγους που συνεχίζουν να μου διαφεύγουν»

Ο Νοτιοαφρικανός δισεκατομμυριούχος έχει αποκτήσει 12 παιδιά τα τελευταία 22 χρόνια και έχει μιλήσει δημοσίως για την άποψή του ότι ο κόσμος είναι υποπληθυσμιακά μεγάλος.

Έκανε τα παιδιά του με τρεις διαφορετικές γυναίκες, την Καναδή συγγραφέα Justine Wilson, μητέρα της Vivian, τη μουσικό Grimes και την υπάλληλό του, Shivon Zilis.

 Το μικρότερο παιδί του, με τον Zilis, γεννήθηκε το 2024.

Η Βίβιαν και ο Μασκ βρίσκονται στα μαχαίρια με εκατέρωθεν «πυρά» στα social media.

Το αφεντικό της Tesla, αναφέρεται στην τρανς κόρη του με αρσενικές αντωνυμίες και με το όνομα γέννησής της – ο Έλον Μασκ  ισχυρίστηκε ότι ο «γιος» του «σκοτώθηκε από τον ιό της woke κουλτούρας».

Η Wilson αντέδρασε αμφισβητώντας ένα tweet του πατέρα της στο οποίο ισχυριζόταν ότι γεννήθηκε «γκέι και ελαφρώς αυτιστική».

Ο Musk είπε ότι γνώριζε από μικρή ηλικία ότι ήταν γκέι, λέγοντας ότι «διάλεγε ρούχα για μένα να φορέσω, όπως ένα σακάκι και έλεγε ότι ήταν υπέροχο» και ότι αγαπούσε τα μιούζικαλ.

Η Wilson ισχυρίζεται ότι ο Μασκ την παρενοχλούσε ανελέητα για τη “θηλυκότητα και την ομοφυλοφιλία” της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις