Τετάρτη, 7 Αυγ.
33oC Αθήνα

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Τετάρτης έως το πρωί της Πέμπτης

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Τετάρτης έως το πρωί της Πέμπτης
EUROKINISSI

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε εισόδους και εξόδους της Αττικής Οδού θα πραγματοποιηθούν από απόψε (07.08.2024) στις 22:00.

Η Αττική Οδός ανακοίνωσε ότι προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω βαριών εργασιών που θα διαρκέσουν από το βράδυ της Τετάρτης στις 22:00 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 8 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση της Αττικής Οδού:

1. Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού από Αεροδρόμιο προς Άνω Λιόσια στον κόμβο της Περιφερειακής Αιγάλεω (Κόμβος 5).

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να κατευθυνθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο μέχρι τον επόμενο Κόμβο, (Λ. Φυλής/ Κόμβος 6), στον οποίο θα εξέλθουν και στη συνέχεια, μέσω της Λ. Φυλής, θα κατευθυνθούν προς Άνω Λιόσια.

2. Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού από Ελευσίνα προς Άνω Λιόσια / Περιφερειακή Αιγάλεω στον Κόμβο της Περιφερειακής Αιγάλεω (Κόμβος 5).

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού:

  • Οι οδηγοί με προορισμό τα Άνω Λιόσια, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο μέχρι τον επόμενο Kόμβο (Λ. Φυλής / Kόμβος 6), όπου θα εξέλθουν και στη συνέχεια, μέσω της Λ. Φυλής, θα κατευθυνθούν προς Άνω Λιόσια.
  • Οι οδηγοί με προορισμό την Περιφερειακή Αιγάλεω προς Σκαραμαγκά, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο μέχρι τον επόμενο Κόμβο (Λ. Φυλής / Κόμβος 6), όπου θα κάνουν αναστροφή και θα κινηθούν προς Ελευσίνα (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) μέχρι τον επόμενο Κόμβο, της Περιφερειακής Αιγάλεω, μέσω του οποίου θα κατευθυνθούν προς Σκαραμαγκά.

3. Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος στην Αττική Οδό από τη Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12)
στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό και να κατευθυνθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο μέχρι τον Κόμβο της Λ. Ανθούσας (Κόμβος 14), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και θα κινηθούν προς Ελευσίνα.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις