Πέμπτη, 8 Αυγ.
29oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Άγιαξ: Μέσα ο Ιωαννίδης, εκτός ο Βαγιαννίδης

Παναθηναϊκός – Άγιαξ: Μέσα ο Ιωαννίδης, εκτός ο Βαγιαννίδης

Με τον Φώτη Ιωαννίδη στη σύνθεση του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση (8/8/2024) με τον Άγιαξ μία τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ, με τους Γιώργο Βαγιαννίδη και Γιώργο Νίκα να κάνουν και σήμερα ατομικό, λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Οι δύο παίκτες έμειναν εκτός αποστολής, ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης συμπεριλαμβάνεται κανονικά σε αυτή.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Την τελευταία του προπόνηση πριν τον αγώνα της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa League κόντρα στον Άγιαξ έκανε την Τετάρτη το απόγευμα στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησε παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και τέλος εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βαγιαννίδης, Νίκας.

Στην αποστολή του αυριανού αγώνα συμπεριλαμβάνονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Μπάλντοκ, Βιλένα, Αράο, Κάτρης».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις