Πέμπτη, 8 Αυγ.
34oC Αθήνα

Μπάιντεν για Τραμπ: «Το εννοεί όταν λέει πως ”αν χάσουμε, θα γίνει λουτρό αίματος”»

Μπάιντεν για Τραμπ: «Το εννοεί όταν λέει πως ”αν χάσουμε, θα γίνει λουτρό αίματος”»

«Καμπανάκι» για τη στάση του Ντόναλντ Τραμπ σε περίπτωση που χάσει στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ χτύπησε ο Τζο Μπάιντεν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι «δεν είναι σίγουρος» πως η μεταβίβαση της εξουσίας θα γίνει ειρηνικά, σε περίπτωση ήττας του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου.

«Αν χάσει ο Τραμπ, δεν είμαι καθόλου σίγουρος», απάντησε ο Μπάιντεν, ερωτηθείς αν αναμένει ειρηνική μεταβίβαση της εξουσίας, σύμφωνα με απόσπασμα συνέντευξής του στο CBS που μεταδόθηκε χθες, Τετάρτη (07.08.24), .

«Εννοεί αυτό που λέει. Το εννοεί όταν λέει πως ”αν χάσουμε, θα γίνει λουτρό αίματος”», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Υπενθυμίζεται ότι ο χθες ο Ντόναλντ Τραμπ δεν δίστασε να εξαπολύσει «πυρά» για την απόφαση της Κάμαλα Χάρις να επιλέξει τον Τιμ Γουόλς ως υποψήγιο αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών.

Σε συνέντευξή του στο Fox and Friends ο Τραμπ αποκάλεσε τον Τιμ Γουόλς «κομμουνιστή», δηλώνοντας, επίσης, ότι δεν «ακολουθεί την πορεία της χώρας σε τίποτα».

«Ξέρετε, κανείς δεν ήξερε πόσο ριζοσπαστικά αριστερή ήταν (η Καμάλα Χάρις). Αλλά, είναι μια πιο έξυπνη επιλογή της (ο Τιμ Γουόλς), αν θέλετε να μάθετε την αλήθεια. Είναι πιθανώς περίπου το ίδιο με τον Μπέρνι Σάντερς. Είναι μάλλον περισσότερο από τον Μπέρνι Σάντερς, αυτή είναι περισσότερο από τον Μπέρνι Σάντερς…», είπε ο Τραμπ.

«Δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο. Αυτό είναι ένα ψηφοδέλτιο που χρειάζεται αυτή η χώρα για να γίνει κομμουνιστική αμέσως τώρα, αν όχι νωρίτερα. Δεν θέλουμε καμία ασφάλεια. Δεν θέλουμε τίποτα. Είναι πολύ υπέρ των τρανσέξουαλ.

Ο,τιδήποτε τρανσέξουαλ το βρίσκει υπέροχο. Και δεν είναι εκεί που βρίσκεται η χώρα σε τίποτα. Αυτή είναι μια σοκαριστική, επιτρέψτε μου να σας πω, αυτή είναι μια σοκαριστική επιλογή. Νομίζω ότι είναι πολύ προσβλητική για τους Εβραίους και νομίζω ότι είναι πολύ προσβλητική για τους ανθρώπους που θέλουν ασφάλεια. Νομίζω ότι είναι πολύ προσβλητική για οτιδήποτε έχει να κάνει με το να ξαναγίνει την Αμερική “μεγάλη”».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις