Παρασκευή, 9 Αυγ.
28oC Αθήνα

Βόζεμπεργκ: «Ζητώ συγγνώμη από τον Μίλτο Τεντόγλου»

Βόζεμπεργκ: «Ζητώ συγγνώμη από τον Μίλτο Τεντόγλου»
eurokinissi

Συγγνώμη από τον Μίλτο Τεντόγλου ζήτησε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ, σχετικά με την ανάρτηση της για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος των Ολυμπιακών Αγώνων από τον Έλληνα πρωταθλητή.

Συγκεκριμένα η Ελίζα Βόζεμπεργκ στα συγχαρητήρια της προς τον Μίλτο Τεντόγλου, ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία φαινόταν το όνομα της αλλά και το σήμα της Νέας Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος. Λίγο αργότερα η 67χρονη ευρωβουλευτής θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter στην οποία ζήτησε συγνώμη στον χρυσό Ολυμπιονίκη.

Παράλληλα ανέβασε την ίδια ανάρτηση, χωρίς τα στοιχεία της σε αυτή την, τονίζοντας ότι έγινε ένα τεχνικό λάθος.

«Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, διότι λόγω τεχνικού λάθους συμπεριελήφθησαν στην εικόνα του τα προσωπικά μου στοιχεία κατά την ανάρτηση των συγχαρητηρίων για την παγκόσμια επιτυχία του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία ο Μίλτος Τεντόγλου χάρισε στην Ελλάδα το 7ο μετάλλιο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου και 1ο χρυσό, με τον 26χρονο αθλητή να γράφει ιστορία, καθώς ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου για 2η συνεχόμενη Ολυμπιάδα μετά από αυτή του Τόκιο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις