Παρασκευή, 9 Αυγ.
27oC Αθήνα

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το «μπράβο» σε Καραλή, Τεντόγλου, Στεφανίδη και το καπέλο «Fly Manolo Fly»

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το «μπράβο» σε Καραλή, Τεντόγλου, Στεφανίδη και το καπέλο «Fly Manolo Fly»
EUROKINISSI

Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, φόρεσε «Fly manolo, Fly» και συνεχάρη τόσο τον «ιπτάμενο» Εμμανουήλ Καραλή που «πέταξε» και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, όσο και τους Μίλτο Τεντόγλου και την Κατερίνα Στεφανίδη. 

Ο Εμμανουήλ Καραλής, κατέκτησε το πρώτο του Ολυμπιακό μετάλλιο μετά την εξαιρετική επίδοσή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου στο άθλημα του άλμα επί κοντώ πέρασε τα 5.90 μ. και έδωσε στην Ελλάδα το 6ο μετάλλιο για φέτος. Με τη σειρά της η Μαρέβα Μητσοτάκη θέλησε να του δώσει συγχαρητήρια με έναν πρωτότυπο τρόπο φορώντας κάτι από το brand του αθλητή, «Fly manolo, Fly».

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε τρεις αναρτήσεις στα stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και είπε με τον τρόπο της «μπράβο» όχι μόνο στον «Μανόλο» αλλά και σε άλλους κορυφαίους Έλληνες αθλητές, όπως στον «χρυσό» Μίλτο Τεντόγλου αλλά και την Κατερίνα Στεφανίδη.

«Προς τιμήν του Fly manolo, Fly δεν βγάζω το καπέλο μου», έγραψε στο πρώτο της story η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία πόζαρε σε μία λήψη φορώντας ένα bucket hat με την επωνυμία της εταιρείας ρούχων του Εμμανούλ Καραλή.

Στη συνέχεια, η ίδια ανέβασε δεύτερη εικόνα με τα δύο μετάλλια των αθλητών. Το χρυσό του Μίλτου Τεντόγλου για την πρώτη θέση στο άλμα εις μήκος και το χάλκινο του Καραλή γράφοντας: «Καταπληκτικά».

 

Με ένα τρίτο story έδωσε συγχαρητήρια και στην αθλήτρια του άλματος επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία έπειτα από άξια προσπάθεια κατέκτησε την 9η θέση στην κατάταξη των Ολυμπιακών Αγώνων φτάνοντας στα 4.70 μ.

«Συγχαρητήρια Κατερίνα Στεφανίδη. Είσαι μία σπουδαία αθλήτρια. Με επαγγελματισμό και μαχητικότητα. Πρότυπο για όλους τους νέους και τις νέες!», έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ποια είναι η εταιρεία Fly Manolo, Fly

Ο Εμμανουήλ Καραλής στα 21 του αποφάσισε να «ανοίξει φτερά» και στον χώρο της μόδας, δημιουργώντας το δικό του fashion brand με την επωνυμία «Fly Manolo Fly» (FMF), εμπνευσμένο από το αγαπημένο του motto (Πέτα Μανόλο, Πέτα). Ο ίδιος έχει πει ότι όλα ξεκίνησαν την περίοδο της καραντίνας, σε μία χρονιά που ο αθλητισμός δοκιμάστηκε λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Τότε οι προπονήσεις διεξάγονταν με δυσκολία και τα πρωταθλήματα αναβλήθηκαν ή πραγματοποιήθηκαν χωρίς την πολύτιμη συμμετοχή του κοινού, ενώ ο Καραλής βρήκε νέες διεξόδους για να εκτονώσει το πάντα ανήσυχο και δημιουργικό του πνεύμα.

«Με την ευκαιρία του επιπλέον χρόνου που δημιουργήθηκε στο πρόγραμμά μου λόγω της πανδημίας, εμπνεύστηκα και υλοποίησα τη δική μου σειρά ρούχων», είχε δηλώσει.

Και είχε προσθέσει: «Τα FMF είναι κατά μία έννοια το χόμπι μου, το οποίο το πάω ένα βήμα παρακάτω. Η ενασχόληση μου με τον πρωταθλητισμό παραμένει η προτεραιότητά μου και η όρεξή μου για την επόμενη επιτυχία, για τον επόμενο αγώνα και τις προπονήσεις μου παραμένουν στο επίκεντρο».

Τα ρούχα είναι σε στυλ streetwear, το οποίο έχει μπει για τα καλά στις τάσεις της μόδας τα τελευταία χρόνια και αποτελείται απο unisex κομμάτια με tshirts, βερμούδες cargo, καπέλα bucket, ψηλές κάλτσες τύπου αθλητικές και φαρδιά φούτερ με minimal σχέδια και χρώματα. Στην τελευταία του collection μάλιστα, έχει λανσάρει και γυναικεία αθλητικά σετ για όλους τους σωματότυπους. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις