Τετάρτη, 14 Αυγ.
29oC Αθήνα

Γη της Ελιάς: Χωρισμός βόμβα στα νέα επεισόδια – Έρχονται ανατροπές που θα καθηλώσουν

Γη της Ελιάς: Χωρισμός βόμβα στα νέα επεισόδια – Έρχονται ανατροπές που θα καθηλώσουν

Με ανατροπές θα συνεχιστεί η Γη της Ελιάς από Σεπτέμβρη στο Mega. Οι αλλαγές στις ζωές των ηρώων θα είναι αρκετές με μεγαλύτερη αυτή του χωρισμού ανάμεσα στον Μάνο και τη Μαρίνα.

Η κίνηση της Αμαλίας να κάψει τα σπίτια της Αθηνάς και του Ισίδωρου, εκτός από υλικές καταστροφές, θα φέρει μεγάλη κρίση στις σχέσεις των μελών της οικογένειας Βρεττάκου σύμφωνα με το MyTv και τη Μαίρη Καράμπελα.

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, όλοι είναι καταρρακωμένοι με τις εξελίξεις και προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Ο Μάνος και η Μαρίνα είναι πολύ αναστατωμένοι που η κορούλα τους, η μικρή Αγγελική, βίωσε ένα τόσο φρικτό συμβάν και επικεντρώνονται στην εντατική φροντίδα της.

Μάλιστα, και οι δύο γονείς δίνουν τόσο μεγάλη βαρύτητα στη σχέση τους με το παιδί, που άθελά τους αρχίζουν να αμελούν τον γάμο τους. Πρόσφατα πέρασαν άλλη μία μεγάλη δοκιμασία με τον εθισμό του Μάνου στα ναρκωτικά και, παρόλο που κατάφεραν να βγουν δυνατοί ύστερα από αυτή, είναι πολύ κουρασμένοι ψυχικά.

Η Μαρίνα εργάζεται πολλές ώρες στο ανθοπωλείο και παράλληλα συνεχίζει να βοηθάει τον Ισίδωρο στο δημαρχείο, ενώ ο Μάνος απαγκιστρώνεται από τις υποχρεώσεις του διευθυντή της οικογενειακής επιχείρησης και αρχίζει να κάνει συχνά ταξίδια για να επεκταθούν οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Όπως θα δούμε στα επεισόδια του νέου κύκλου ο Μάνος και η Μαρίνα αρχίζουν να απομακρύνονται.

Συγχρόνως, η Νάνσυ, η κόρη του Τζον, δείχνει ανοιχτά την προτίμησή της στο πρόσωπο του Μάνου και επιδιώκει να περνάει χρόνο μαζί του, ενώ η Μαρίνα δεν έχει αντiληφθεί το παραμικρό. Εκείνος, κολακεύεται από το ενδιαφέρον που εισπράττει και το δέχεται, ενώ κρύβει την αλήθεια από τη σύζυγό του για αυτό το φλερτ. Μάλιστα, προσπαθεί να την πείσει ότι δεν υπάρχει τίποτα το ύποπτο.

Παράλληλα, η έλευση του Μιχάλη Χατζή στη Μάνη και στην οικογένεια των Βρεττάκων φέρνει τα πάνω κάτω. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ο νεαρός γνωρίζει τη Μαρίνα, εντυπωσιάζεται από την παρουσία της. Και για εκείνη όμως δεν περνά απαρατήρητος.

Κι ενώ οι μέρες περνούν, το χάσμα ανάμεσα στον Μάνο και τη Μαρίνα όλο και θα μεγαλώνει και οι δυο τους έχουν χάσει πια το πάθος που είχαν ο ένας για τον άλλον.

Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή τους επηρεάζουν τη σχέση τους και σε συνδυασμό με τα συχνά ταξίδια εκείνου η απόσταση μεγαλώνει. Αυτή η νέα κρίση στον γάμο τους θα τους οδηγήσει ένα βήμα πριν από την οριστική διάλυση.

Media Τελευταίες ειδήσεις