Παρασκευή, 9 Αυγ.
34oC Αθήνα

Σπάρτη: Πατέρας βίαζε επί πέντε χρόνια την ανήλικη κόρη του

Σπάρτη: Πατέρας βίαζε επί πέντε χρόνια την ανήλικη κόρη του

Ένας 40χρονος συνελήφθη την Παρασκευή (9.8.2024) στην Σπάρτη, με την κατηγορία του συστηματικού βιασμού της 9χρονης σήμερα κόρης του.

Το πρωί της Παρασκευής οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης συνέλαβαν τον πατέρα, ύστερα από καταγγελία της συζύγου και μητέρας του παιδιού. Ο πατέρας κατηγορείται για βιασμό καθώς προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της κόρης του από την ηλικία των 4 ετών.

Το μικρό κοριτσάκι, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του, όλα αυτά που βίωνε από τον πατέρα της και αυτή προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τον ύποπτο άνδρα, και σε αστυνομική επιχείρηση τα ξημερώματα κατάφεραν και συνέλαβαν τον 40χρονο λίγο έξω από τη Σπάρτη. 

Σε έρευνα στο κινητό του οι αστυνομικοί εντόπισαν πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό με το ίδιο του το παιδί. Το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε όπως και 2 κονσόλες videogames.

Όλα τα κατασχεθέντα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας για περαιτέρω διερεύνηση.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, η οικογένεια ζούσε τα προηγούμενα χρόνια σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και είχε μετακομίσει τα τελευταία δύο χρόνια σε χωριό κοντά στη Σπάρτη.

Ο 40χρονος φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη του από την ηλικία των 4 ετών μέχρι και σήμερα. Ο ίδιος εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως ιδιωτικός υπάλληλος στη Λακωνία.

Ο 40χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα στα δικαστήρια της Σπάρτης. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις