Παρασκευή, 9 Αυγ.
34oC Αθήνα

Ο Μόντο Ντουπλάντις και η εντυπωσιακή Ντεζιρέ Ινγκλάντερ ποζάρουν με το χρυσό μετάλλιο στη Σαντορίνη

Ο Μόντο Ντουπλάντις και η εντυπωσιακή Ντεζιρέ Ινγκλάντερ ποζάρουν με το χρυσό μετάλλιο στη Σαντορίνη

Ο Μόντο Ντουπλάντις είχε πρόγραμμα. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων, έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ με άλμα στα 6.25μ. και τώρα απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σαντορίνη με την εντυπωσιακή σύντροφο του, Ντεζιρέ Ινγκλάντερ.

Ο Μόντο Ντουπλάντις έγραψε ιστορία στο Παρίσι, κάνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο του στη γαλλική πρωτεύουσα, ο Σουηδός υπεραθλητής με τα 8 παγκόσμια ρεκόρ αποφάσισε να ξεκουραστεί, ξεκινώντας τις διακοπές του από τη Σαντορίνη.

Μαζί, φυσικά, και η σύντροφός του, Ντεζιρέ Ινγκλάντερ, η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της στο Παρίσι, με το φιλί που έδωσε στον Ντουπλάντις.

Το μοντέλο από τη Σουηδία ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο ποζάρουν μαζί με το χρυσό μετάλλιο.

@desiresinglander

Not mine, I know😅

♬ original sound – Vogue


Σε άλλο βίντεο φαίνεται πως ο Ντουπλάντις έχει… τυλίξει το μετάλλιο σε μια πετσέτα από εστιατόριο γιατί έχασε το ειδικό Louis Vuitton κουτί του στο Παρίσι.

@mondo I can get another box?😭 @paris2024 ♬ 7AM (Slowed + Reverb) – adrian

Η επιλογή της Σαντορίνης φαίνεται ότι δεν είναι τυχαία, καθώς ο καλός φίλος του Ντουπλάντις, Εμμανουήλ Καραλής, έχει φροντίσει να κλείσει τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις