Παρασκευή, 9 Αυγ.
34oC Αθήνα

Σπάρτη: Τα 79 καρέ της φρίκης με τον 40χρονο που βίαζε επί 5 χρόνια την 9χρονη κόρη του

Σπάρτη: Τα 79 καρέ της φρίκης με τον 40χρονο που βίαζε επί 5 χρόνια την 9χρονη κόρη του
istock

Η αδιανόητη ιστορία με πρωταγωνιστή τον 40χρονο ιδιωτικό υπάλληλο και θύμα την 9χρονη κόρη του στη Σπάρτη που για πέντε ολόκληρα χρόνια βιαζόταν από τον ίδιο της τον πατέρα, αποτυπώνεται στα 79 καρέ της διαστροφής που είχε αποθηκεύσει το κτήνος στο κινητό του τηλέφωνο και ξεκλείδωσαν οι αστυνομικοί μετά τη σύλληψη του.

Μια φρικαλέα περίπτωση βιασμού 9χρονης από τον πατέρα της στη Σπάρτη, που αποκαλύφθηκε τυχαία, από τον αδερφό του παιδιού ο οποίος βρήκε ένα προφυλακτικό στο σπίτι και όταν περιέγραφε στη μητέρα του όσα είχε τυχαία ανακαλύψει, είδε το κοριτσάκι να καταρρέει και να κλονίζεται ψυχολογικά γιατί ανακαλούσε στη μνήμη του όλα όσα ζούσε απο τα τέσσερα της χρονια στα κτηνώδη νύχια του πατέρα της.

Η μητέρα, κατέθεσε όλα όσα της μαρτύρησαν τα παιδιά και τα ξημερώματα της Παρασκευής (9.8.24), το φινάλε αυτής της αποκρουστικής υπόθεσης που ξεκίνησε από τα δυτικά προάστια της Αθήνας και συνεχιζόταν και στη Σπάρτη, γράφτηκε με τη σύλληψη του 40χρονου κτήνους.

«Με απειλούσε ότι αν μιλήσω, θα πάει στη φυλακή…» φέρεται να είπε με δάκρυα στα μάτια η μικρή, όταν η μητέρα της τη ρώτησε γιατι δεν αποκάλυπτε τον εφιαλτη που βίωνε στα χέρια του αρρωστημένου ανθρωποειδούς που από πατέρας της συμπεριφέρθηκε απο τα πρώτα χρόνια της ζωής της, ως στυγνό και ανελέητο τέρας. 

Ο 40χρονος κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, πορνογραφία ανηλίκων τουλάχιστον την τελευταία πενταετία, ενώ τα αρχεία της ντροπής που βρέθηκαν στο κινητό του τηλέφωνο και αποτυπώνουν τις πράξεις του, έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα είχε για ιδιωτική χρήση ή αν τα διακινούσε σε σάιτ παιδόφιλων σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Η αρχή του τέλους 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr και τα καταγεγραμμένα σήματα της ΕΛ.ΑΣ, η αρχή του τέλους για τη δράση του 40χρονου διεστραμμένου ανθρωποειδούς που έκανε πράξη τα αρρωστημένα σενάρια που είχε στο μυαλό του, πάνω στο άγουρο κορμάκι του παιδιού του ξεκίνησε οταν ο αδερφός της μικρής εντοπισε ενα προφυλακτικό μεσα στο σπίτι.

Ρωτώντας τον πατέρα του, του είπε ότι ήταν της φίλης του και ο μικρός απορημένος για το εύρημα, πήγε και περιέγραψε στην μητέρα του όλα όσα είχε δει. Κατά τη διάρκεια της περιγραφής παρούσα ήταν και η μικρή του αδερφή και όταν το κοριτσάκι άκουσε την ιστορία ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς.

Η μητέρα την ρώτησα τι είχε συμβεί και το παιδί άνοιξε το στόμα του και βγάλει από την ψυχή του όλα όσα σκοτεινά και αδιανόητα ζούσε στα χέρια του πατέρα της.

«Αναφέρεται ότι την 18:10 ώρα χθες (08-08-2024), προσήλθε στο Τ.Α. Σπάρτης η 37χρονη μητερα  και κατήγγειλε ότι, ο 40χρονος πρώην σύζυγος της, ιδιωτικός υπάλληλος, την τελευταία τουλάχιστον πενταετία και σε μη επακριβώς προσδιορισθείσες ημερομηνίες, τόσο στην… (αναφέρεται η τοπική κοινότητα Σπάρτης) όσο και στην Αθήνα Αττικής, όπου διέμεναν παλαιότερα, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους». 

Τα 79 καρέ της φρίκης

Όμως η γυναίκα δεν είπε μόνο για τις αρρωστημένες πράξεις του άνδρα της σε βάρος του παιδιου της. Όπως κατέθεσε, η κόρη της της εκμυστηρεύτηκε ότι ο πατέρας όλα αυτά τα πέντε χρόνια την απειλούσε ότι αν αποκάλυπτε τι της έκανε, θα πήγαινε φυλακή.

Μάλιστα το παιδί προχώρησε και ένα βημα παραπάνω και είπε ότι την αηδιαστική δράση του την κατέγραφε και στο κινητό του τηλέφωνο.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ενημερωτικό σημείωμα της  Αστυνομίας «κατά την διάρκεια των ασελγών πράξεων του, φωτογράφιζε αυτές (πράξεις) με το κινητό του τηλέφωνο.Ανωτέρω πράξεις εκμυστηρεύτηκε η ανήλικη στην μητέρα της, αναφέροντάς της ταυτόχρονα ότι όλο το χρονικό διάστημα αυτό, την απειλούσε ο πατέρας της, ότι αν αποκαλύψει τις πράξεις του θα πάει φυλακή».      

Οι αστυνομικοί του Τ.Α. Σπάρτης, δεν έχασαν χρόνο. Έτσι, οπως αναφέρεται «την 06:30 ώρα σήμερα (09-08-2024), εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ανωτέρω κατηγορούμενος έξωθεν της οικίας του, στην… (αναφέρεται η τοπική κοινότητα Σπάρτης), όπου διέμενε μόνος του. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχε αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας και συγκεκριμένα 79 φωτογραφίες της ανήλικης κόρης του, ενώ σε επακολούθησα νομότυπη έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές (X-BOX, PLAYSTASION).  Ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί  στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Κατασχεθέντα (κινητό τηλέφωνο- παιχνιδομηχανές) θα αποσταλούν αρμοδίως για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση. Παραγγέλθηκε διενέργεια εξέτασης της ανήλικης από παιδοψυχολόγο, καθώς και ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις