Σάββατο, 10 Αυγ.
30oC Αθήνα

Διδυμότειχο: Στη φυλακή ο 35χρονος που κρατούσε παράνομα και βίαζε τη σύντροφό του στο σπίτι τους

Διδυμότειχο: Στη φυλακή ο 35χρονος που κρατούσε παράνομα και βίαζε τη σύντροφό του στο σπίτι τους

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος μετά την απολογία του στον ανακριτή μετά την καταγγελία της συντρόφου του ότι την κρατούσε κλειδωμένη μέσα στο σπίτι τους στο Διδυμότειχο, τη χτυπούσε και τη βίαζ3ε για 2 εβδομάδες.

Με βαριές κατηγορίες εις βάρος του απολογήθηκε σήμερα Παρασκευή (09.08.2024) ο 32χρονος από το Διδυμότειχο στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδας, ο οποίος κατηγορείται για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση της 32χρονης συντρόφου του, για ενδοοικογενειακή βία και παράνομη κατακράτηση.

Ο ανακριτής αποφάσισε την προφυλάκιση του κατηγορούμενου επειδή δεν παραδόθηκε στην Αστυνομία όταν τον αναζητούσε και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του, παραβιάζοντας έτσι τους όρους της «υφ’ όρον απόλυσης» με την οποία είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές Γρεβενών τον Ιανουάριο του 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος αποδέχθηκε την κατηγορία του ξυλοδαρμού, όχι όμως του βιασμού.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε φυλακιστεί το 2020 για κακοποίηση της πρώην γυναίκας του, με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά και έπρεπε να μείνει στη φυλακή ως τα τέλη του 2025.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο newsit.gr για τη στιγμή που η 32χρονη ζήτησε βοήθεια από θαμώνες σε ταβέρνα στο Διδυμότειχο, περιέγραψε: «Η κοπέλα φώναζε “θα με σκοτώσει, θα με σκοτώσει, με δέρνει”. Είδαμε ότι τα χέρια της ήταν μελανιασμένα. Όλοι όσοι ήμασταν μπροστά, καταλάβαμε ότι πρόκειται για ξυλοδαρμό».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις