Σάββατο, 10 Αυγ.
35oC Αθήνα

Σπάρτη: Ζούσε κοντά στην οικογένεια για να βιάζει την κόρη του ο 40χρονος

Σπάρτη: Ζούσε κοντά στην οικογένεια για να βιάζει την κόρη του ο 40χρονος

Η μητέρα του κοριτσιού δεν είχε καταλάβει τίποτα απολύτως από όσα περνούσε το παιδί της στα χέρια του ίδιου του πατέρα του. Αυτά ήταν θέματα που τα άκουγαν μόνο στην τηλεόραση, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι μέσα στο σπίτι τους, στο μικρό χωριό της Σπάρτης, θα διαδραματιζόταν ένα τέτοιο σοκαριστικό γεγονός.

Το κοριτσάκι δεν είχε πει ποτέ κάτι αρνητικό για τον 40χρονο, άλλωστε ήταν ο πατέρας της. Το παιδί ζητούσε να τον βλέπει για να νιώσει λίγη αγάπη από τον άνθρωπο που την έφερε στη ζωή. Αυτό που δεν μπορεί η οικογένεια από τη Σπάρτη να καταλάβει είναι πως κατάφερε το παιδί να κρύψει τον ανείπωτο εφιάλτη που ζούσε για τόσα χρόνια χωρίς να το εκμυστηρευτεί σε κάποιον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η μητέρα έχει ξαναπαντρευτεί και με τον νέο σύζυγό της έχουν κάνει ακόμα ένα παιδί. Ο πατριός της 9χρονης είναι ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος, φιλήσυχος και δεν προκάλεσε ποτέ προβλήματα σε κανέναν.

Αγαπάει πολύ τα παιδιά της γυναίκας του που είχε από τον πρώτο της γάμο και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, που μίλησαν στο newsit.gr, ο συγκεκριμένος άνθρωπος υπήρξε πολύ ανεκτικός απέναντι στον 40χρονο, παρά το γεγονός ότι δεν τον είχε σε ιδιαίτερη εκτίμηση γιατί δεν του άρεσε ως άνθρωπος και θεωρούσε πως έχει περίεργο χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν ήθελε και δεν του περνούσε από το μυαλό να στερήσει τα παιδιά από τον πατέρα του.

Έφτασε σε σημείο να τον φιλοξενήσει για ένα διάστημα στο σπίτι του, μέχρι να βρει ο 40χρονος σπίτι για να μένει κοντά στα παιδιά του.

Μάλιστα, ο 40χρονος κατηγορούμενος δεν έχανε ευκαιρία να παρευρίσκεται σε κάθε οικογενειακή γιορτή που έκανε η πρώην σύζυγος του με τον νυν σύζυγο της και την υπόλοιπη οικογένεια.

Ο 40χρονος επισκεπτόταν αρκετά συχνά το σπίτι της πρώην συζύγου και του νυν άντρα της και γενικότερα οι σχέσεις του με το ζευγάρι ήταν πολύ καλές.

Πολλές φορές βρισκόταν εκεί για φαγητό, καθώς δούλευε πολλές ώρες και δεν προλάβαινε να μαγειρέψει, ενώ η πρώην σύζυγός του θεωρούσε πως με αυτό τον τρόπο θα είχε την ευκαιρία να βλέπει πιο συχνά τα παιδιά του.

Ωστόσο, τίποτα δεν ήταν όπως φαίνονταν.

Ο 40χρονος κατηγορείται ότι όλα αυτά τα χρόνια βίαζε την ίδια του την κόρη. Το παιδί, που σήμερα είναι 9 ετών, έπεφτε θύμα των αρρωστημένων διαθέσεων του πατέρα της όταν ακόμα ήταν 4 ετών…

Η μητέρα έντρομη ανακάλυψε την αλήθεια όταν η 9χρονη επέστρεψε μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό της από το σπίτι του πατέρα τους.

Ο αδερφός ήταν αυτός που είπε άμεσα στη μητέρα του όλα όσα είδε. Το μικρό παιδί είχε πάει βόλτα στο χωριό μαζί με τους φίλους του και η 9χρονη έμεινε μόνη στο σπίτι με τον πατέρα της. Όταν επέστρεψε ο γιος, ο πατέρας αργούσε να ανοίξει.

Όταν τελικά ο 40χρονος άνοιξε την πόρτα, η 9χρονη βρήκε το θάρρος και του έδειξε ένα προφυλακτικό.

Στις επίμονες ερωτήσεις του γιου του, ο 40χρονος απαντούσε εκνευρισμένα.

Το μικρό παιδί πήρε την αδερφή του και έτρεξαν στο σπίτι της μαμάς τους, όπου εκεί η 9χρονη κατάφερε να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο 40χρονος συνελήφθη και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις