Σάββατο, 10 Αυγ.
34oC Αθήνα

Η Ελίνα Τζένγκο στον τελικό του ακοντισμού των Ολυμπιακών Αγώνων με στόχο το μετάλλιο

Η Ελίνα Τζένγκο στον τελικό του ακοντισμού των Ολυμπιακών Αγώνων με στόχο το μετάλλιο

Η Ελίνα Τζένγκο βρίσκεται στον τελικό του ακοντισμού στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την 21χρονη αθλήτρια να σκοπεύει να κατακτήσει ένα μετάλλιο.

Οι 33οι Ολυμπιακοί Αγώνες φτάνουν προς το τέλος τους και η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μία ακόμη καλή παρουσία. Η Ελίνα Τζένγκο μετέχει στον τελικό του ακοντισμού 20.40 και διεκδικεί μια θέση ψηλά στην κατάταξη.

Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ έκανε πολύ καλή παρουσία στον προκριματικό βελτιώνοντας το φετινό της ρεκόρ με 63,22 μ. και έδειξε πως έχει περιθώριο να στείλει το ακόντιο ακόμη μακρύτερα.
Η ασημένια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης Ντένις Ρουίζ Χουρτάδο (Κολομβία) έχει την κορυφαία φετινή επίδοση με 66,70 μ., ωστόσο καθοριστικό ρόλο θα παίξει η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Χαρούκα Χιτακούτσι (Ιαπωνία) νικήτρια στη Βουδαπέστη.

Η Μακένζι Λίτλ (Αυστραλία) έχει φετινό ρεκόρ 66,27 μ. και θα επιδιώξει να ανέβει για πρώτη φορά στο βάθρο των ολυμπιακών αγώνων. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η πρώτη παρουσία της Ελίνας Τζένγκο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις