Σάββατο, 10 Αυγ.
34oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η «εισβολή» της μητέρας του σε συνέντευξη Τύπου για να του ζητήσει εξηγήσεις

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η «εισβολή» της μητέρας του σε συνέντευξη Τύπου για να του ζητήσει εξηγήσεις

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την σύγκρουση που είχε με τον πατέρα του Απόστολο, αποφάσισε να σταματήσει την συνεργασία μαζί του και να βρει νέο προπονητή. Ωστόσο στο παρελθόν ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει τσακωθεί άσχημα και με την μητέρα του, η οποία αρκετές φορές του έχει κάνει παρατήρηση.

Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς ο 25χρονος τενίστας σε μια πολύ άσχημη κίνηση αφού πρώτα έβρισε τον πατέρα του, στη συνέχεια τον έδιωξε από το γήπεδο, στον πρόσφατο αγώνα του, για το τουρνουά στον Καναδά.

Η συγκεκριμένη κίνηση είχε ως αποτέλεσμα ο Τσιτσιπάς να σχολιαστεί με αρνητικό τρόπο, με τον ίδιο τον αθλητή λίγο αργότερα με ανάρτηση του αφού πρώτα δήλωσε απογοητευμένος, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Απόστολο, ο οποίος ήταν προπονητής του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο «Στεφ» έρχεται σε αντιπαράθεση με τους γονείς του, καθώς στο παρελθόν ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει κατηγορήσει την οικογένεια του για την πίεση που του ασκεί και το απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Στο πλαίσιο αυτό, η μητέρα του θέλησε να εισβάλει σε μια συνέντευξη Τύπου και σε ρόλο δημοσιογράφου… ζήτησε εξηγήσεις από τον Τσιτσιπα.

Ο νεαρός τότε αθλητής αφού ξαφνιάστηκε, στη συνέχεια απάντησε στη ερώτηση της μητέρας του, με τους δυο να έχουν ένα πολύ όμορφο διάλογο, ο οποίος τελείωσε με το κοινό να χειροκροτεί αμφότερους.

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις