Δευτέρα, 12 Αυγ.
30oC Αθήνα

Αλόννησος: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 19χρονο τουρίστα

Αλόννησος: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 19χρονο τουρίστα

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 19χρονος Ιταλός τουρίστας που παραθέριζε στην Αλόννησο, όταν μια παρέα 16χρονων τον ξυλοκόπησε γιατί ο 19χρονος φλέρταρε μια συνομήλική τους. 

Σύμφωνα με το gegonota.news όλα έγιναν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην Αλόννησο στην περιοχή Στενή Βάλα. Ο 19χρονος τουρίστας βρισκόταν με δύο φίλους του σε μπαρ και διασκέδαζε μαζί με δύο έφηβες από το νησί.

Ωστόσο, εκεί βρισκόταν και ένας έφηβος που παρακολουθούσε μια από τις 16χρονες. Όταν η κοπέλα τον απέρριψε ερωτικά, ο 16χρονος έδωσε σήμα στην «συμμορία» του και επιτέθηκαν στον 19χρονο. 

Η παρέα έστησε καρτέρι στους Ιταλούς και τρεις από τους πέντε ανηλίκους τους επιτέθηκαν με σκοπό να τους χτυπήσουν. Οι δύο της «συμμορίας» κρατούσαν τσίλιες.

Όλοι πρόλαβαν να φύγουν εκτός από τον 19χρονο, που ξυλοκοπήθηκε άγρια.

Το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο περιφερειακό ιατρείο, με τους γιατρούς να κρίνουν πως πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο στον Βόλο, γιατί έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και η μύτη του ήταν διαλυμένη από τα χτυπήματα.

Οι ανήλικοι νταήδες χαρακτηρίζονται από τους ίδιους τους ντόπιους κατοίκους ως «συμμορία» που δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στο νησί, ενώ κρύφτηκαν για να αποφύγουν το αυτόφωρο.

Παράλληλα, συνελήφθησαν οι γονείς και των πέντε ανηλίκων. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις