Σάββατο, 10 Αυγ.
33oC Αθήνα

Γαλλία – ΗΠΑ: Αγώνας επανάληψη του 2021 για το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Γαλλία – ΗΠΑ: Αγώνας επανάληψη του 2021 για το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Γαλλία και οι ΗΠΑ κοντράρονται στον τελικό του μπάσκετ ανδρών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με το νικητή να κατακτά το χρυσό μετάλλιο του τουρνουά. Αγώνας επανάληψη του 2021 στο Τόκιο, όταν είχαν κερδίσει οι Αμερικανοί.

Η… τρομακτική ομάδα των ΗΠΑ αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Γαλλία για τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στο μπάσκετ ανδρών, ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Ο Λεμπρόν Τζέιμς και η παρέα του μετά από μια συγκλονιστική πρόκριση ενάντια στην Σερβία θέλουν να κερδίσουν και τους Γάλλους, προκειμένου να ολοκληρώσουν τον σκοπό τους, να φτάσουν δηλαδή στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, δίχως μάλιστα να έχουν χάσει!

Από την πλευρά της η Γαλλία έκανε την υπέρβαση απέναντι σε Καναδά και Γερμανία, με τους «τρικολόρ» να θέλουν μπροστά στον κόσμο τους να πραγματοποιήσουν την έκπληξη ενάντια στις ΗΠΑ. Ένα έργο αρκετά δύσκολο, ωστόσο στον αθλητισμό τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ακατόρθωτο.

Άλλωστε στα ημιτελικά οι Αμερικανοί πέρασαν δια πυρός και σιδήρου κόντρα στην Σερβία, σε ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία, αφού η ομάδα του Στιβ Κερ βρέθηκε να χάνει με 27 πόντους.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 22:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3. Live ενημέρωση του αγώνα θα υπάρξει και από το Newsit.gr.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις