Σάββατο, 10 Αυγ.
32oC Αθήνα

Έξοδος Δεκαπενταύγουστου: Μεγάλες καθυστερήσεις στα διόδια των Μαλγάρων – Αδειάζουν τα αστικά κέντρα

Έξοδος Δεκαπενταύγουστου: Μεγάλες καθυστερήσεις στα διόδια των Μαλγάρων – Αδειάζουν τα αστικά κέντρα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη έξοδος για τον Δεκαπενταύγουστο, σε εθνικές οδούς, λιμάνια και αεροδρόμιο με τους ταξιδιώτες να εγκαταλείπουν άρον άρον τις μεγάλες πόλεις, για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα…

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση το πρωί, τόσο στις εθνικές οδούς όσο και στο λιμάνι του Πειραιά από όπου φεύγουν τα πλοία με πληρότητα που αγγίζει το 100% λόγω του Δεκαπενταύγουστου.

Οι εκδρομές που επιβιβάστηκαν από το πρωί σε πλοία, από όλα τα λιμάνια της Αττικής, έχουν ξεπεράσει 49.500!

Ουρές σχημάτιζαν τα αυτοκίνητα το μεσημέρι του Σαββάτου (10/8/24) στα διόδια της Ελευσίνας. Μέχρι τις 12.00 είχαν περάσει από τα διόδια της Ελευσίνας περισσότερα από 46.000 οχήματα ενώ από των Αφιδνων 37.500 οχήματα…

Καθυστερήσεις στα διόδια των Μαλγάρων

Σε εξέλιξη είναι η έξοδος των Θεσσαλονικέων ενόψει της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου. Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στα διόδια των Μαλγάρων, με αποτέλεσμα να ανοίγουν συχνά οι μπάρες για ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων.

Από χθες (9/8/24) στις 18.00 το απόγευμα μέχρι σήμερα στις 6 το πρωί από τα διόδια των Μαλγάρων πέρασαν 20.019 οχήματα.

Την ίδια ώρα, μικροκαθυστερήσεις σημειώνονται στα διόδια της Ανάληψης και της Ασπροβάλτας, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, ενώ το ίδιο αυξημένη είναι και η κίνηση στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ρεύμα προς Χαλκιδική.

Σε ισχύ είναι τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις