Τετάρτη, 14 Αυγ.
27oC Αθήνα

Πάνος Σκουρολιάκος: Έκανα τον κόσμο να γελάει, και μέσα η ψυχή μου έκλαιγε

Πάνος Σκουρολιάκος: Έκανα τον κόσμο να γελάει, και μέσα η ψυχή μου έκλαιγε

“Σε ένα κενό που είχα πάνω στη σκηνή μπορούσα να κλάψω γιατί δεν μπορούσα στο νοσοκομείο” θυμάται ο Πάνος Σκουρολιάκος.

Για τη σχέση με τον χρόνο αλλά και την πιο δύσκολη στιγμή που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα μίλησε από καρδιάς ο Πάνος Σκουρολιάκος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου.

Ο χρόνος που περνάει σε φοβίζει;

Όχι, απλώς σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να είμαστε σε ένα συννεφάκι, ότι περνάνε τα χρόνια, αλλά έχουμε τις ίδιες δυνάμεις. Άρα πρέπει να προσαρμοζόμαστε με το πέρασμα του χρόνου. Δεν είναι κάτι εύκολο. Αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να το αποδεχτείς. Ακολουθείς τη ροή.

Ποια θεωρείς ότι ήταν η πιο δύσκολη σου στιγμή μέχρι σήμερα;

Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά μου και από θαύμα έζησαν. Έπαιζα τότε στο “Οι Γερμανοί ξανάρχονται” με τον Σωτήρη Μουστάκα στο θέατρο Διάνα και σε ένα κενό που είχα πάνω στη σκηνή μου, εκεί μπορούσα να κλάψω, γιατί δεν μπορούσα να το κάνω στο νοσοκομείο.

Πέρασα μεγάλο πόνο και αγωνία. Γεννήθηκαν πρόωρα, τα έβαλαν σε θερμοκοιτίδα, αλλά μας είπαν ότι δεν έχουν καμία ελπίδα να ζήσουν! Έπαιζα στο θέατρο και μετά πήγαινα στο νοσοκομείο. Περίμενα ότι από στιγμή σε στιγμή θα πεθάνουν. Έκανα τον κόσμο να γελάει παίζοντας στο σανίδι και μέσα η ψυχή μου έκλαιγε. Όμως, δόξα τω Θεώ, έζησαν από θαύμα και είναι  μια χαρά!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις