Κυριακή, 11 Αυγ.
28oC Αθήνα

Άρης Λεμεσού – Ολυμπιακός 2-4: Φιλική νίκη σε «ανοιχτό» ματς για τους Πειραιώτες

Άρης Λεμεσού – Ολυμπιακός 2-4: Φιλική νίκη σε «ανοιχτό» ματς για τους Πειραιώτες
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για την έναρξη της σεζόν στη Super League 1 και λίγο πριν την αυλαία του ελληνικού πρωταθλήματος, επικράτησε με 3-2 του Άρη Λεμεσού σε φιλική αναμέτρηση.

Μετά το “χορταστικό” 4-3 με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Ολυμπιακός είχε ένα ακόμη “ανοιχτό” φιλικό ματς, αφού οι επιθέσεις επικράτησαν και στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο.

Οι Πειραιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ από το 16ο λεπτό με τον Άμπι, για να ακολουθήσουν δύο ακόμη τέρματα από Βέλντε και Μπιελ, πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισάωρο του αγώνα. Ο Ολυμπιακός “καθάρισε” έτσι το ματς από το ημίχρονο, αλλά ο Άρης Λεμεσού κατάφερε να αντιδράσει και βρήκε δύο δικά του γκολ με Μπένγκτσον και Σαβό στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός ήταν όμως αυτός που έβαλε το… κερασάκι στο ματς, πετυχαίνοντας και ένα τέταρτο γκολ με τον Μπακούλα στο 89′, από ασίστ του Μασούρα. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έκλεισε έτσι με θετικό αποτέλεσμα τα φιλικά της παιχνίδια και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Super League 1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Άρης Λεμεσού: Σωφρονίου (60′ Άλβες), Γιάγκο, Ουρόσεβιτς (60′ Σεμέντο), Μουσούντα (60′ Μποάκι), Κορέια (60′ Μπένγκτσον), Νίκολιτς (60′ Λουκουμπάρ), Στρούσκι (60′ Σαρφό), Μαγιαμπέλα (60′ Σανέ), Μοντνόρ (60′ Μάτσικ, 80′ Κοβάσεφ), Κβιλιτάια (60′ Γκομίς), Κοκόριν (60′ Σαβό)

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης (46′ Αναγνωστόπουλος), Ρόντινεϊ, Μπιανκόν (71′ Κουτσίδης), Άμπι, Ορτέγκα, Ντόη (63′ Στάμενιτς), Μουζακίτης, Παπακανέλλος (71′ Μασούρας), Μπιέλ, Βέλντε (63′ Μπακούλας), Γιάρεμτσουκ (71′ Ελ Κααμπί)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις