Τρίτη, 13 Αυγ.
36oC Αθήνα

Τάνια Μπρεάζου για Γιώργο Αμούτζα: Όταν γεννιέται κάτι όμορφο, έχεις ανάγκη να το προστατέψεις

Τάνια Μπρεάζου για Γιώργο Αμούτζα: Όταν γεννιέται κάτι όμορφο, έχεις ανάγκη να το προστατέψεις
NDPphoto

“Δεν θελήσαμε να το «φωνάξουμε» και ούτε είχαμε κάποια τέτοια ανάγκη” ανέφερε η Τάνια Μπρεάζου.

Η Τάνια Μπρεάζου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και στη Σόνια Μαγγίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια προχώρησε σε μία τρυφερή εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Γιώργο Αμούτζα.

Σας πήρε αρκετό χρόνο να επιβεβαιώσετε τη σχέση σας, παρότι η χημεία σας το «φώναζε». Θέλατε να προστατέψετε αυτό που γεννιόταν μεταξύ σας;

Παρότι υπήρχε απίστευτη χημεία μεταξύ μας, επιθυμούσαμε να προστατέψουμε αυτό που γεννιόταν, γιατί και εμείς ακόμα ανακαλύπταμε ο ένας τον άλλο με τον πιο αθώο και τρυφερό τρόπο. Δεν θελήσαμε να το «φωνάξουμε» και ούτε είχαμε κάποια τέτοια ανάγκη. Όταν γεννιέται κάτι τόσο όμορφο και σπάνιο, έχεις την ανάγκη να το προστατέψεις.

Τι σας έφερε κοντά εντέλει, πέραν της μουσικής;

Πολλά! Ένα από αυτά που με έφεραν κοντά στον Γιώργο είναι το ότι, από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα, τον θαύμασα για την τεράστια ποιότητα που έχει ως άνθρωπος αλλά και ως καλλιτέχνης. Το πόσο ταπεινό και ταυτόχρονα πόσο χαρισματικό πλάσμα είναι. Με εντυπωσίασαν το ότι έχουμε κοινά στον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή, στο πως αντιλαμβανόμαστε κάποια πράγματα, ότι μοιάζουμε και έχουμε τις περισσότερες φορές ίδιες απόψεις, η παιδικότητα και ο αυθορμητισμός μας, η αγάπη και ο σεβασμός απέναντι στην τέχνη μας και το γεγονός ότι αλληλοσυμπληρωνόμαστε και θέλουμε τα ίδια πράγματα.

Media Τελευταίες ειδήσεις