Δευτέρα, 12 Αυγ.
32oC Αθήνα

Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή στην Κρήτη: Η κοινή φωτογραφία και το μήνυμα του ηθοποιού στην αγαπημένη του

Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή στην Κρήτη: Η κοινή φωτογραφία και το μήνυμα του ηθοποιού στην αγαπημένη του
ΦΩΤΟ NDP

H Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης κάνουν διακοπές στην Κρήτη και το Ρέθυμνο. Ο ηθοποιός δηλώνει ερωτευμένος με τις αναρτήσεις του, να γίνονται viral.

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα το Ρέθυμνο συνεχίζουν να απολαμβάνουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έχουν βρει στην Κρήτη το «καταφύγιό» τους και σε κάθε ευκαιρία επιλέγουν να ταξιδεύουν στο όμορφο νησί προκειμένου να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς αλλά και την παρέα των καλών τους φίλων.

Από τις φετινές τους καλοκαιρινές διακοπές, οι δυο τους επιλέγουν συχνά να μοιραστούν διάφορα στιγμιότυπα στα social media, δείχνοντας πως ο έρωτάς τους όσο περνά ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο ισχυρός.

Μάλιστα, ο Βασίλης Μπισμπίκης δε διστάζει να εκφράσει με κάθε τρόπο τον έρωτά του για την τραγουδίστρια. Αυτό έκανε και στην ανάρτησή του το βράδυ της Κυριακής 11/8.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από έξοδό τους σε μαγαζί του Ρεθύμνου και έγραψε, «Να γεφυρώνω την ψυχή μου μαζί σου μόνο».

H Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης συνεχίζουν να γεμίζουν τις μπαταρίες τους και δείχνουν ανανεωμένοι και ξεκούραστοι μετά από μια δύσκολη σεζόν και για τους δύο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις