Δευτέρα, 12 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ευγενία Σαμαρά και Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στα Γιάννενα

Ευγενία Σαμαρά και Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στα Γιάννενα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NDP

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος έκαναν ένα πέρασμα από τα Γιάννενα, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Κοινή απόδραση πραγματοποίησαν πριν λίγες ημέρες η Ευγενία Σαμαρά και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Οι δυο ηθοποιοί εδώ και μερικούς μήνες είναι ζευγάρι ωστόσο έχουν φροντίσει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια κρατά ένα πολύ χαμηλό προφίλ δίνοντας ελάχιστες συνεντεύξεις, οι οποίες αφορούν αποκλειστικά τη δουλειά του.

Από την άλλη, η Ευγενία Σαμαρά αν και πιο εξωστρεφής μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Ποιμενίδη έχει επιλέξει να μη μιλά για την προσωπική της ζωή. Παρότι μέχρι σήμερα κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση αυτή, όσοι τους γνωρίζουν μιλούν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

Πρόσφατα οι δυο τους ταξίδεψαν στα Ιωάννινα και οι φωτογραφίες που έβγαλαν με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, πρόδωσαν την κοινή τους απόδραση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις