Τρίτη, 13 Αυγ.
29oC Αθήνα

Φωτιά στην Αττική: Δημοσιογράφος πήρε αγκαλιά τρομαγμένο σκύλο για να τον ηρεμήσει

Φωτιά στην Αττική: Δημοσιογράφος πήρε αγκαλιά τρομαγμένο σκύλο για να τον ηρεμήσει
Φωτογραφία Eurokinissi - ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Σε μία συγκινητική κίνηση, προχώρησε ο ρεπόρτερ Άρης Λάμπος σήμερα το απόγευμα (12.08.2024) ο οποίος βρισκόταν στη Νέα Πεντέλη για να μεταδώσει το τι συμβαίνει μετά το πέρασμα της καταστροφικής φωτιάς.

Ο δημοσιογράφος προς έκπληξη όλων όσων τον έβλεπαν στην τηλεόρασή τους, και ενώ μετέδιδε τις εξελίξεις της φωτιάς στη Νέα Πεντέλη, βρήκε έναν τρομαγμένο σκύλο και ξεκίνησε να τον χαϊδεύει μήπως και τον ηρεμήσει.

Ανάμεσα στα καμένα αυτοκίνητα και δέντρα, ο Άρης Λάμπος κρατούσε με το ένα χέρι το μικρόφωνο και με το άλλο ακουμπούσε το τρομαγμένο ζωάκι το οποίο ηρέμησε με την παρουσία του.

«Αυτός ο σκυλάκος ήρθε πριν από λίγο. Ήταν καψαλισμένος. Προσπάθησε να του βγάλω τις κάφτρες που είχε πάνω του. Είναι πάρα πολύ τρομαγμένο. Έψαχνε μία ανθρώπινη παρουσία προκειμένου να νιώσει λίγη ασφάλεια.

Θα προσπαθήσουν να βρούμε τον ιδιοκτήτη του. Είναι πολύ τρομαγμένος, ήρθε στα χέρια μας για να ησυχάσει», είπε ο ρεπόρτερ.

Η φωτιά στο σημείο φούντωσε μέσα σε δευτερόλεπτα. Ο δημοσιογράφος προσπάθησε να σύρει τον σκύλο για να τον απομακρύνει από τις φλόγες αλλά αυτός είχε παγώσει.

«Πρέπει να τον πάρω στα χέρια μου γιατί έχει τρομάξει. Το λουράκι του έχει το όνομα του ιδιοκτήτη οπότε θα μπορέσουμε να τον βρούμε», είπε στην κάμερα ο Άρης Λάμπος αρπάζοντας το σκυλί στα χέρια του για να το μετακινήσει.

Δείτε την κίνηση ανθρωπιάς του δημοσιογράφου:

Οι εικόνες από τη φωτιά που καίει ανεξέλεγκτα την Αττική προκαλούν σοκ σε όλους τους ανθρώπους, ακόμη και στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ.

Ο Άρης Λάμπος και ο συνεργάτης του Αλέξανδρος Γίγος, έδωσαν μάθημα ήθους σε όλους, παρέχοντας στο σκυλάκι λίγη ασφάλεια τη στιγμή που αυτό είχε κατατρομάξει από την πύρινη λαίλαπα.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις