Κυριακή, 18 Αυγ.
34oC Αθήνα

Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος Μιχαήλ εισβάλλει στη σειρά ως Μιχάλης και ζητά εκδίκηση

Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος Μιχαήλ εισβάλλει στη σειρά ως Μιχάλης και ζητά εκδίκηση

Αναπάντεχες θα είναι οι εξελίξεις στη ζωή του Δημοσθένη στη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς.

Στο νέο κύκλο της καθημερινής σειράς ένα από τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στην Αρεόπολη, προκαλώντας ντόμινο εξελίξεων, είναι ο Μιχάλης Χατζής. Τον ήρωα θα υποδυθεί ο Στέφανος Μιχαήλ.

Ο Μιχάλης είναι συνεργάτης του Τζον από την Αμερική και ύστερα από εντολή του Ισίδωρου έρχεται στη Μάνη για να αναλάβει τη διεύθυνση των επιχειρήσεων Βρεττάκου, ώστε να ξεκουραστεί ο Μάνος από την πολλή δουλειά και να έχει τη δυνατότητα να ασχοληθεί με άλλους επαγγελματικούς τομείς, όπως η επέκταση των δραστηριοτήτων της οικογένειας σε άλλα μέρη.

Ο Μιχάλης είναι ένας δυναμικός άντρας, ο οποίος καταφθάνει στην Ελλάδα μαζί με την αγαπημένη του, τη γοητευτική Νόρα, τον ρόλο της οποίας αναλαμβάνει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ο άντρας γνωρίζει τους περισσότερους κατοίκους της περιοχής και κερδίζει αμέσως τη συμπάθειά τους με την ευγενική του φυσιογνωμία και τους καλούς του τρόπους. Ωστόσο, υπάρχει και ένα πρόσωπο που μόλις τον αντικρίζει αισθάνεται απειλή και τρόμο.

Αυτό δεν είναι άλλο από τον Δημοσθένη. Όταν ο Μιχάλης, τον συναντάει αποκαλύπτεται πως δεν έφτασε στη Μάνη μόνο για δουλειά. Φαίνεται πως οι δυο τους έχουν προηγούμενα και θέλει να τον εκδικηθεί σύμφωνα με το MyTv και τη Μαίρη Καράμπελα.

«Στη Μάνη ήρθα μόνο για να συναντήσω εσένα. Ξέρω πάρα πολλά», λέει ο Χατζής στον Δημοσθένη, κάνοντάς τον να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Ακούγοντάς τον, ο επικίνδυνος άντρας καταλαβαίνει ότι ο ξένος γνωρίζει πολλά για εκείνον και αισθάνεται εκτεθειμένος. Μάλιστα, ο Δημοσθένης ξέρει ότι ο Μιχάλης έχει τη δύναμη, την εξουσία και τις κατάλληλες γνωριμίες ώστε να τον-καταστρέψει.

Χωρίς να χάσει λοιπόν χρόνο, δίνει εντολή στους άντρες του να μάθουν τα πάντα για τον μυστηριώδη Χατζή, ο οποίος απειλεί να του διαλύσει τη ζωή.

Ενώ τω μεταξύ, ο Μιχάλης επιδιώκει κι άλλες κρυφές συναντήσεις με τον μαφιόζο και συνεχίζει να εξαπολύει απειλές εναντίον του, μετατρέποντας την καθημερινότητά του σε αληθινή κόλαση.

Media Τελευταίες ειδήσεις