Τετάρτη, 14 Αυγ.
37oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Ντανιέλ Ποντένσε ετοιμάζεται για την επιστροφή του στον Πειραιά

Ολυμπιακός: Ο Ντανιέλ Ποντένσε ετοιμάζεται για την επιστροφή του στον Πειραιά
eurokinissi

Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να φορέσει ξανά την «ερυθρόλευκη» φανέλα, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Γουλβς για την μεταγραφή του Πορτογάλου.

Η επιθυμία του Ποντένσε φαίνεται πως θα γίνει πραγματικότητα, καθώς o Oλυμπιακός κάνει τα πάντα για να τα βρει με την Γουλβς και να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή με μεταγραφή. Ο Πορτογάλος μετά τον δανεισμό του στους «ερυθρόλευκους» τη σεζόν που μας πέρασε, επέστρεψε στην Αγγλία, ωστόσο στόχος του ήταν να γυρίσει στην Ελλάδα.

Κάτι που είναι αρκετά πιθανό να συμβεί, καθώς με τα τελευταία δεδομένα ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε οριστική συμφωνία με τους «λύκους» για να αποκτήσει με μεταγραφή και όχι ως δανεικό τον Ποντένσε. Η τιμή που έχει βάλει ο σύλλογος είναι 10 εκατομμύρια, ωστόσο η συμφωνία αναμένεται να κλείσει με ένα ποσό λίγο μικρότερο από τις απαιτήσεις της Γουλβς.

Άλλωστε στον σύλλογο δεν έχουν ιδιαίτερη επιθυμία να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του προπονητή για τη νέα σεζόν.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις