Τετάρτη, 14 Αυγ.
34oC Αθήνα

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ρέθυμνο: Δύο συλλήψεις για την επίθεση σε 26χρονο

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ρέθυμνο: Δύο συλλήψεις για την επίθεση σε 26χρονο

Ξύπνησαν εφιάλτες από την επίθεση με καυστικό υγρό, σε 26χρονο άντρα, στο Ρέθυμνο. Πίσω από την επίθεση, κρύβονταν τρία άτομα, με τα δύο να συλλαμβάνονται.

Στον εντοπισμό και στη σύλληψη δύο εκ των τριών δραστών της επίθεσης με καυστικό υγρό σε βάρος 26χρονου στις 31 Ιουλίου στο Ρέθυμνο, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. Το ένταλμα σύλληψης, ωστόσο, αφορά τρία άτομα, δύο φυσικούς αυτουργούς 40 και 50 ετών και τον 40χρονο ηθικό αυτουργό που φέρεται να έδωσε την εντολή για την επίθεση.

Αφορμή για την επίθεση φαίνεται ότι είναι κτηματικές διαφορές μεταξύ του 40χρονου και του 26χρονου. O 26χρονος δέχθηκε επίθεση στον Κουμπέ Ρεθύμνου, την ώρα που έφευγε με το αμάξι του.

Τότε, οι δύο δράστες που είχαν στήσει καρτέρι, επέβαιναν σε μηχανή και φορούσαν κράνος πέταξαν, καυστικό υγρό, με αποτέλεσμα ο νεαρός να υποστεί  εγκαύματα στο πρόσωπο και τον λαιμό, χωρίς ευτυχώς να υποστεί βαριές βλάβες.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι τρεις Ρεθυμνιώτες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της βαριάς σκοπούμενης βλάβης και της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Το θύμα πήγε στο νοσοκομείου Ρεθύμνου, καθώς υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και τον λαιμό. Υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις και αφού αποχώρησε από το νοσοκομείο, κατέθεσε μήνυση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις