Τετάρτη, 14 Αυγ.
37oC Αθήνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γιόρτασε τα γενέθλια του με τη μητέρα αλλά όχι με τον πατέρα του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γιόρτασε τα γενέθλια του με τη μητέρα αλλά όχι με τον πατέρα του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γιόρτασε τα γενέθλια του την Δευτέρα (12/08/24) με τον κορυφαίο Έληνα τενίστα να έχει μαζί τη μητέρα αλλά και την σύντροφο του, ωστόσο όχι τον πατέρα του Απόστολο, με τον οποίο είχαν μια άσχημη κόντρα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στο προσκήνιο όταν κατά τη διάρκεια αγώνα του είχε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα κατά του πατέρα του και μέχρι πρότινος προπονητή του, Απόστολου έγινε 26 ετών. Ο «Στεφ» μάλιστα όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο twitter, πέρασε αυτή τη μέρα με τη μητέρα του αλλά και τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα ενώ αίσθηση προκάλεσε η απουσία του πατέρα του.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια η «σκιά» του Στέφανου, ωστόσο το τελευταίο διάστημα η σχέση τους φαίνεται ότι περνά κρίση. Τα τελευταία χρόνια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε αρκετά ξεσπάσματα κατά του πατέρα του με αποκορύφωμα αυτό των προηγούμενων ημερών.

«Χρειάζομαι και αξίζω έναν προπονητή που να με ακούει και ακούει τα σχόλια μου ως παίκτη. Ο πατέρας μου δεν είναι πολύ έξυπνος ή πολύ καλός στο να χειρίζεται τέτοιους είδους καταστάσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος μαζί του. Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή θα σκεφτόμουν κάποιες αλλαγές, αλλά είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Το πιο σημαντικό για έναν παίκτη είναι να έχει άμεσο και καλό feedback από έναν προπονητή» ήταν τα πρώτα λόγια του Στέφανου Τσιτσιπά μετά το ξέσπασμά του, ενώ μια μέρα μετά ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας τους τονίζοντας πως θέλει η σχέση τους να παραμείνει καθαρά και μόνο οικογενειακή και να πάψει η επαγγελματική σχέση που είχαν προκειμένου να μην υπάρξουν περεταίρω προβλήματα.

Μέχρι στιγμής ο Απόστολος Τσιτσιπάς δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για την εξέλιξη αυτή, ωστόσο η απουσία του από τα γενέθλια του γιου του, φανερώνει πως μάλλον το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους είναι μεγάλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις