Τετάρτη, 14 Αυγ.
35oC Αθήνα

ΑΕ Πεντέλη: «Θα συνεχίσει να λειτουργεί η ανδρική ομάδα και η ακαδημία, όλοι μαζί θα βγούμε πιο δυνατοί»

ΑΕ Πεντέλη: «Θα συνεχίσει να λειτουργεί η ανδρική ομάδα και η ακαδημία, όλοι μαζί θα βγούμε πιο δυνατοί»
eurokinissi

Η ΑΕ Πεντέλης με μια συγκινητική ανακοίνωση της, θέλησε να δώσει το σύνθημα για την επόμενη ημέρα, μετά την ολική καταστροφή του γηπέδου της από τις φωτιές στην Ανατολική Αττική, με την ομάδα να γνωστοποιεί ότι τα ανδρικά τμήματα του συλλόγου δεν θα αναστείλουν την λειτουργία τους.

Η ΑΕ Πεντέλης μετά το αρχικό σοκ, πλέον προσπαθεί να σχεδιάσει την επόμενη ημέρα του συλλόγου, με τον αθηναϊκό σύλλογο να μην έχει γήπεδο, έπειτα από την ολική καταστροφή του από τις πυρκαγιές που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή.

Στο πλαίσιο αυτό με ανακοίνωση της η ανδρική ομάδα μπάσκετ με μια πολύ όμορφη ανακοίνωση, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για το ενδιαφέρον και τη στήριξη του, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν θα υπάρξει κλείσιμο – διάλυση του συλλόγου παρά τις αντίξοες συνθήκες που πρέπει να παλέψει.

«Η ομάδα της Πεντέλης είναι οι άνθρωποι της. Οι αθλητές της , οι προπονητές της, οι φίλοι της.

Θα καταφέρουμε όλοι μαζί να βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την δοκιμασία.

Η κινητοποίηση είναι μεγάλη και το ενδιαφέρον συγκινητικό και σύντομα θα σας ανακοινώσουμε ευχάριστες και άμεσες εξελίξεις για την ομάδα μας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ακαδημία μας και η ανδρική μας ομάδα θα λειτουργήσουν κανονικά και θα συνεχίσουν προς την ίδια κατεύθυνση να εξελίσσουν πολύπλευρα τους αθλητές τους.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για το ειλικρινές ενδιαφέρον και την στήριξη!» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο σύλλογος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις