Τετάρτη, 14 Αυγ.
37oC Αθήνα

Σάκης Τανιμανίδης: Τις τελευταίες εβδομάδες έχω χαθεί από τα social media, και αυτός είναι ο λόγος

Σάκης Τανιμανίδης: Τις τελευταίες εβδομάδες έχω χαθεί από τα social media, και αυτός είναι ο λόγος

Ο Σάκης Τανιμανίδης, μερικά 24ωρα μετά την έναρξη των γυρισμάτων της νέας του ταξιδιωτικής εκπομπής μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη για τον ΑΝΤ1, επέστρεψε στα social media.

Οι δυο άντρες, όπως έχει γίνει γνωστό, ετοιμάζουν το World Party reunion, την ταξιδιωτική εκπομπή που τόσο αγαπήθηκε από τον κόσμο. Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της Γης με τα γυρίσματα της εκπομπής να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, φαίνεται να είναι ευδιάθετος και απαντάει στα σχόλια για την την απουσία του από τα social media, λόγω γυρισμάτων.

«Τις τελευταίες εβδομάδες έχω χαθεί τελείως από τα social media και ο λόγος είναι επειδή έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα για την καινούρια ταξιδιωτική εκπομπή με ένα άλλο παιδί, τον Γιώργο«, αναφέρει αρχικά ο Σάκης τανιμανίδης.

«Η διοργάνωση όλων αυτών ταξιδιών είναι τόσο πολύπλοκη και οι εμπειρίες που ζούμε εδώ είναι τόσες πολλές που δεν μένει χρόνος για τίποτα άλλο.

Παρόλα αυτά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια έχουμε τη δυνατότητα να καταγράψουμε μοναδικές εμπειρίες, να τις μετατρέψουμε σε ιστορίες και αυτές τις ιστορίες να σας τις δείξουμε μέσα από την τηλεόραση.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

 

Όλα αυτά θα τα δείτε σε λίγους μήνες στον ΑΝΤ1, ξεκινώντας από εδώ από την Ουγκάντα. Keep on traveling», αναφέρει στη συνέχεια του βίντεο ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, μάλιστα, δημοσιεύει επίσης κάποιες φωτογραφίες από το πρώτο ταξίδι τους στην Ουγκάντα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις