Πέμπτη, 15 Αυγ.
33oC Αθήνα

Έλενα Τσαγκρινού για τον ερχομό του γιου της: Σοκ, αμόκ, με το που πήγαμε στο σπίτι ήμασταν σαν τους τρελούς

Έλενα Τσαγκρινού για τον ερχομό του γιου της: Σοκ, αμόκ, με το που πήγαμε στο σπίτι ήμασταν σαν τους τρελούς
Φωτογραφία αρχείου - NDP

“Επέλεξα να γεννήσω φυσιολογικά γιατί πραγματικά παίρνεις τα πάνω σου με το που δεις το μωρό σου και, αν δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αναρρώνεις πολύ πιο άμεσα και είσαι πολύ χαρούμενη”, δήλωσε η Έλενα Τσαγκρινού.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία έφερε στη ζωή ένα αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Dj Stephan. Η κάμερα του Summer’s cool συνάντησε το ερωτευμένο ζευγάρι που μίλησε με ενθουσιασμό για το νέο μέλος της οικογένειας του.

Ειδικότερα, η Έλενα Τσαγκρινού δήλωσε με χαμόγελο στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη πως «είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι! Σοκ, αμόκ, με το που πήγαμε στο σπίτι ήμασταν σαν τους τρελούς. Όμως πήγε πολύ καλά, ήταν μια φυσιολογική γέννα.

Επέλεξα να γεννήσω φυσιολογικά γιατί πραγματικά παίρνεις τα πάνω σου με το που δεις το μωρό σου και, αν δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αναρρώνεις πολύ πιο άμεσα και είσαι πολύ χαρούμενη.

Πραγματικά δεν το περίμενα τόσο μεγάλο όλο αυτό γιατί το μυαλό μου, εκείνη τη στιγμή, ήταν σε πολλά πράγματα και όταν ήρθε το παιδί ένιωθα ότι είναι κάτι μαγικό. Δηλαδή κάτι άγιο. Εννοείται πως κλαίγαμε, ήμασταν συγκινημένοι μαζί με τον γιατρό και ο Κώστας, ενώ μου είχε πει ότι δεν θα κλάψει, πάτησε κάτι κλάματα…

Λυπάμαι πάρα πολύ για όλη την κατάσταση με τις πυρκαγιές. Είναι ακραία τα σκηνικά που ζούμε, όπως και πέρσι το καλοκαίρι έτσι και φέτος. Εμείς είμαστε συναισθηματικά φορτισμένοι και με αυτό», πρόσθεσε η Έλενα Τσαγκρινού για τη φωτιά στην Αττική που συνέπεσε σε δηλώσεις που έκανε έξω από το μαιευτήριο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις