Πέμπτη, 15 Αυγ.
37oC Αθήνα

Ναταλί Κάκκαβα και Γρηγόρης Γκουντάρας για διακοπές στη Λάρισα: Ατύχημα για τον γιο τους

Ναταλί Κάκκαβα και Γρηγόρης Γκουντάρας για διακοπές στη Λάρισα: Ατύχημα για τον γιο τους
Φωτογραφία αρχείου - NDP

«Δεν ξέρω αν ποτέ ξεπερνάμε εμείς οι γονείς αυτά τα πρώτα λεπτά του πανικού.. Χτύπημα.. Αιμορραγία», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.

Ατύχημα είχε ο γιος της Ναταλί Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα. Όπως έγραψε η δημοσιογράφος στο Instagram, χρειάστηκε να κάνει ράμματα.

«Το μικρό μου.. Το στερνοπούλι μου.. Το λιοντάρι μου.. Πάλι μας κοψοχόλιασε .. Άλλο ένα παράσημο λοιπόν… Γιατί όσα φέρει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος.. Δεν ξέρω αν ποτέ ξεπερνάμε εμείς οι γονείς αυτά τα πρώτα λεπτά του πανικού.. Χτύπημα.. Αιμορραγία.. Τα πρώτα “Γιατί Θεέ μου?” Τρέμουν τα χέρια σου.. Αλλά πρέπει ψύχραιμα να δώσεις τις πρώτες βοήθειες…Και η ψυχή σου πονάει.. Μετά κέντρο Υγείας. Η διαδρομή ατελείωτη… Η ώρα της διάγνωσης… Θέλει ράμματα… Ωχ Θεέ μου.. Λες δεν γίνεται πάλι…

Ο Μάρκος δυνατός.. Να δίνει σε μένα κουράγιο που δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ ότι λύγισα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και τους νοσηλευτές στο Κέντρο Υγείας Αγιάς..Ήταν υπέροχοι.. Να είναι όλα τα παιδιά του κόσμου καλά.. Καλή Παναγία να έχουμε.. Να προσέχεις τα αγγελούδια μας..», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλί Κάκκαβα (@n.kakkava)

Η Ναταλί Κάκκαβα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τα παιδιά τους βρίσκονται στην Αγιά Λάρισας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις