Παρασκευή, 16 Αυγ.
32oC Αθήνα

ΑΕΚ – Νόα: Εκτός αποστολής ο Λιβάι Γκαρσία και βασικός ο Πέτρος Μάνταλος, η ενδεκάδα της Ένωσης

ΑΕΚ – Νόα: Εκτός αποστολής ο Λιβάι Γκαρσία και βασικός ο Πέτρος Μάνταλος, η ενδεκάδα της Ένωσης
Eurokinissi

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα της ΑΕΚ για τον αγώνα ρεβάνς με τη Νόα, στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Ματίας Αλμέιδα ανακοινώνοντας την ενδεκάδα της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Νόα, προχωρώντας σε αλλαγές.

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβληα που τον ταλαιπώρησε αυτή την περίοδο κι έμεινε εκτός αποστολής. Έτσι, ο Αργεντινός προπονητής βάζει τον Τσούμπερ στην κορυφή της επίθεσης της Ένωσης.

Ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε, τελικά, τον Πήλιο αντί του Χατζισαφί στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ άφησε στον πάγκο τον Μουκουντί και στη θέση του ξεκινάει τον Κάλενς, ο οποίος, θυμίζουμε, είχε παίξει ως αριστερό μπακ στην Αρμενία.

Ο Αργεντινός τεχνικός άφησε εκτός βασικού σχήματος και τον Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος και αυτό έφερε στην 11άδα τον Λιούμπισιτς στα χαφ στο πλάι του Σιμάνσκι και τον Μάνταλο, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τσούμπερ!

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Ελίασον, Λιούμπιτσιτς, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ

Στον πάγκο της ΑΕΚ: Αγγελόπουλος, Θεοχάρης, Μουκουντί, Άμραμπατ, Λαμέλα, Κοιτά, Πινέδα, Φερνάντες, Μήτογλου, Γαλανόπουλος, Χατζισαφί, Περέιρα.

Η ενδεκάδα της Νόα: Τσαντσάρεβιτς, Σάντος, Θοράρινσον, Μιλίκοβιτς, Γκονσάλο Σίλβα, Σανγκαρέ, Γκαμπός, Μανβελιάν, Πινσόν, Φερέιρα, Γκρεγκόριο.

Στον πάγκο: Πλοσχάντνι, Μουραντιαν, Αιας, Ντασιάν, Τσιναρι, Μεντόζα, Αβανεσιάν, Χαμπαρτσουμιάν, Πετροσιάν, Ουλάντ Ομάρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις