Παρασκευή, 16 Αυγ.
30oC Αθήνα

Άνδρος: Επιβάτες προσπαθούν να σπρώξουν αυτοκίνητο στο πλοίο που δεν μπορούσε να δέσει στο λιμάνι λόγω κακοκαιρίας

Άνδρος: Επιβάτες προσπαθούν να σπρώξουν αυτοκίνητο στο πλοίο που δεν μπορούσε να δέσει στο λιμάνι λόγω κακοκαιρίας

Αδιανόητο και επικίνδυνο περιστατικό στο λιμάνι στην Άνδρο με ένα αυτοκίνητο να βρίσκεται στον αέρια και να μην μπορεί να επιβιβαστεί στο πλοίο λόγω κακοκαιρίας.

Το αυτοκίνητο, όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν μπορεί να μπει στο πλοίο που αδυνατεί να δέσει στο λιμάνι στην Άνδρο λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και επιβάτες προσπαθούν να το σπρώξουν.

Οι επιβάτες προσπαθούν να βάλουν το αυτοκίνητο στο πλοίο και αρχίζουν να σπρώχνουν διακινδυνεύοντας την σωματική τους ακεραιότητα καθώς επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες και έχει αέρα και κύμα. 

@nikos_nk Παραλίγο οι επιβάτες του οχήματος να βρεθουν στην θαλασσα! Για ενα πλοίο που δεν μπορούσε να δέσει στο λιμάνι της Άνδρου αλλά προτίμησε το λιμενικό και ο πλοίαρχος να βάλει ανεξέλεγκτα τους επιβάτες μέσα με αποτέλεσμα να βρεθούν οι οδηγοί να αιωρούνται πανω στον καταπέλτη και πιο συγκεκριμένα πάνω απο την θάλασσα!!! Σε αυτή την χώρα για άλλη μια φορά ζούμε από τύχη!!! #viral #greece #greeceport #andros @Kyriakos Mitsotakis @ΣΚΑΪ TV @Θάνος Κόκκαλης Δημοσιογράφος 2 @ANT1 ♬ πρωτότυπος ήχος – Νίκος ΝΚ

Όταν τελικά βλέπουν πως δεν τα καταφέρνουν τρέχουν να επιβιβαστούν με κίνδυνο να γλιστρήσουν και να βρεθούν στη θάλασσα.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις