Παρασκευή, 16 Αυγ.
36oC Αθήνα

Πατέρας Λαμίν Γιαμάλ: «Eίδα τον εαυτό μου μεταξύ ζωής και θανάτου»

Πατέρας Λαμίν Γιαμάλ: «Eίδα τον εαυτό μου μεταξύ ζωής και θανάτου»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ της Μπαρτσελόνα, Μουνίρ Νασράουι μαχαιρώθηκε από αγνώστους πριν λίγες ημέρες, αλλά είναι σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο και ο ίδιος έκανε δηλώσεις, ευχαριστώντας τον Θεό για την υγεία του.

Μιλώντας για την απόπειρα δολοφονίας του, ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ δεν έκρυψε το φόβο που ένιωσε εκείνη τη στιγμή, αλλά παραδέχθηκε ότι πρέπει και ο ίδιος να είναι πιο ήρεμος πλέον για να αφήσει τις αρχές να βρουν τους δράστες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μουνίρ Νασράουι ανέφερε: «Δόξα τω Θεώ μόλις μεταφέρθηκα στο θάλαμο και είμαι λίγο καλύτερα. Πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι, για το καλό όλων, για το δικό μου και της οικογένειάς μου. Πρέπει να είμαι πιο ήρεμος γιατί δεν έχω άλλη επιλογή, πρέπει να σκεφτούμε ότι η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της και σίγουρα θα την κάνει, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Χάρη στον Θεό, ο οποίος είναι πολύ μεγάλος, όλα έχουν μια λύση».

Όσον αφορά την απόπειρα δολοφονίας τόνισε: «Φυσικά και φοβήθηκα, είδα τον εαυτό μου μεταξύ ζωής και θανάτου, φοβήθηκα όπως κάθε άνθρωπος», είπε για τη στιγμή της επίθεσης. «Δεν ξέρω, ελπίζω το συντομότερο δυνατό, είμαι ευγνώμων που μπορώ να μιλήσω ξανά».

Στις δηλώσεις του στην εκπομπή «El Chiringuito», ο πατέρας του Γιαμάλ ρωτήθηκε και για την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας: «Ελπίζω ότι φέτος η Μπάρτσα θα είναι μια μεγάλη ομάδα και θα κάνουμε σπουδαία πράγματα»,

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις