Τετάρτη, 18 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Ρούντι Φερνάντεθ: Φοβερό video με Παναθηναϊκό και Εθνική Ελλάδας για το τέλος της καριέρας του στο μπάσκετ

Ρούντι Φερνάντεθ: Φοβερό video με Παναθηναϊκό και Εθνική Ελλάδας για το τέλος της καριέρας του στο μπάσκετ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ρούντι Φερνάντεθ έβαλε επίσημα τίτλους τέλους σε μία τεράστια καριέρα στο μπάσκετ, μέσα και από ένα φοβερό video από τη ζωή του εντός και εκτός παρκέ, το οποίο περιελάμβανε και τα τρίποντα “μαχαιριές” κόντρα στον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ελλάδας.

Ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας, ο Ρούντι Φερνάντεθ “σάρωσε” τους τίτλους του μπάσκετ στην Ευρώπη και αποτέλεσε… “εφιάλτη” για τις ελληνικές ομάδες σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.

Στο video της απόσυρσής του λοιπόν, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και κάποιες από αυτές τις στιγμές, ενώ ο ίδιος έγραψε στη σχετική ανάρτηση τα εξής: “Με αυτό το βίντεο τελειώνει ένα απίστευτο ταξίδι, ένα ταξίδι που ούτε καν σχεδίαζα να ζήσω μέχρι τα 39 μου ως επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Αποσύρομαι με την αίσθηση ότι ήμουν αφοσιωμένος παίκτης σε κάθε ομάδα ή σύλλογο που έχω πάει.

Ποτέ δεν ονειρευόμουν να πετάω τόσο γρήγορα, ή τόσο ψηλά και να ανταγωνίζομαι σώμα με σώμα ενάντια σε όποιον ήταν μπροστά μου. Θα μου λείψεις στην πίστα, αλλά τώρα πρέπει να χτίσω ένα νέο μονοπάτι και να είμαι με την οικογένειά μου περισσότερο από ποτέ. Φυσικά, θα συνεχίσω να απολαμβάνω αυτό το υπέροχο άθλημα, πάντα. Σας ευχαριστώ όλους που πετάξατε δίπλα μου”.

Τέλος εποχής για έναν τεράστιο αθλητή, που πάντως δεν θα… λείψει από κανέναν Έλληνα οπαδό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις