Παρασκευή, 16 Αυγ.
36oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι νέες εξετάσεις για Μουσταφά Φαλ και η απάντηση στον Ερυθρό Αστέρα για Φιλίπ Πετρούσεφ

Ολυμπιακός: Οι νέες εξετάσεις για Μουσταφά Φαλ και η απάντηση στον Ερυθρό Αστέρα για Φιλίπ Πετρούσεφ
Eurokinissi

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός βλέπει την αποθεραπεία του Μουσταφά Φαλ να μην εξελίσσεται όπως θα ήθελε. Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για την απόκτηση του Φιλίπ Πετρούσεφ, προκαλώντας την αντίδραση των Πειραιωτών.

Ο Μουσταφά Φαλ είχε υποβληθεί σε επέμβαση, αφού είχε υποστεί κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού, γεγονός που τον έθεσε νοκ-άουτ στον Ολυμπιακό, στο φινάλε της περσινής αγωνιστικής σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αποθεραπεία του Γάλλου σέντερ δεν έχει εξελιχθεί όπως ακριβώς το περίμεναν στον Ολυμπιακό, γι’ αυτό το λόγο ο Μουσταφά Φαλ θα υποβληθεί σε νέα σειρά εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς είναι η κατάστασή του.

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: “Είμαστε σε συζητήσεις με τον Πετρούσεφ”

Στην περίπτωση του Μουσταφά Φαλ αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, σε δηλώσεις του για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Βελιγραδίου, για την απόκτηση του Φιλίπ Πετρούσεφ.

“Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει συμφωνήσει. Είμαστε σε συζητήσεις με τον Πετρούσεφ, για να δούμε αν θέλει να επιστρέψει. Εξέφρασε την επιθυμία του. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό και συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Ειδικά από τη στιγμή που ο Βεζένκοφ επέστρεψε (σ.σ. στον Ολυμπιακό). Ο Ολυμπιακός έχει άλλο πρόβλημα, τον τραυματισμό του Φαλ. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει”, επεσήμανε ο Νεμπόϊσα Τσόβιτς.

Η απάντηση του Ολυμπιακού δεν άργησε να έρθει, με την πλευρά των «ερυθρόλευκων» να ξεκαθαρίζει πως “καλό θα ήταν ο κ. Τσόβιτς να ασχολείται με τους παίκτες της ομάδας του και όχι με του Ολυμπιακού”, δείχνοντας σε έντονο ύφος πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει και πως ο Σέρβος ψηλός υπολογίζεται κανονικά και παραμένει παίκτης της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις