Σάββατο, 17 Αυγ.
35oC Αθήνα

«Ο Φώτης Ιωαννίδης αυξάνει την πίεση στον Παναθηναϊκό για τη μετεγγραφή στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας» γράφουν στην Πορτογαλία

«Ο Φώτης Ιωαννίδης αυξάνει την πίεση στον Παναθηναϊκό για τη μετεγγραφή στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας» γράφουν στην Πορτογαλία
ΦΩΤΟ eurokinissi

Συνεχίζονται τα σενάρια για τον Φώτη Ιωαννίδη στην Πορτογαλία, με νέο δημοσίευμα να υποστηρίζει ότι πιέζει τον Παναθηναϊκό για τη μετεγγραφή του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Με τον ίδιο τον προπονητή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να έχει επιβεβαιώσει την επιθυμία της απόκτησης του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό, το όνομα του Έλληνα επιθετικού “παίζει” συνεχώς δυνατά στα πορτογαλικά Μέσα.

Η αθλητική εφημερίδα «A Bola» λοιπόν, σε νέο της ρεπορτάζ τονίζει ότι ο διεθνής επιθετικός έχει επιλέξει τα “λιοντάρια” ως επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς θέλει να αγωνιστεί στο Champions League και μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Europa League, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πείσει το “πολυεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της ομάδας”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι ο “ο Φώτης Ιωαννίδης αυξάνει την πίεση στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τον αφήσουν να πάει στη Σπόρτινγκ. Ο Έλληνας επιθετικός έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό τη θέση του αναφορικά με το ενδιαφέρον των Πορτογάλων, αλλά η επιθυμία του έγινε πιο δυνατή μετά τον αποκλεισμό της ελληνικής ομάδας από το Europa League από τον Άγιαξ, παίζοντας πλέον στα play off του Conference League, που δεν είναι τόσο δελεαστική προοπτική”.

Οι Πορτογάλοι προσφέρουν 20 συν 5 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό, ο οποίος επιμένει όμως ότι ο παίκτης δεν πωλείται, όπως καταγράφεται και στο πορτογαλικό δημοσίευμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις