Σάββατο, 17 Αυγ.
36oC Αθήνα

Μαγνησία: Πτώμα άντρα δεμένο χειροπόδαρα σε δύσβατο σημείο στον Πτελεό

Μαγνησία: Πτώμα άντρα δεμένο χειροπόδαρα σε δύσβατο σημείο στον Πτελεό
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Θρίλερ στη Μαγνησία με πτώμα άντρα να εντοπίζεται σε δύσβατο σημείο στον Πτελεό. Οι Αρχές σκέφτονται πως έχουν να κάνουν με εγκληματική ενέργεια, με συγγενείς 49χρονου αγνοούμενου, να περιμένουν ενημέρωση.

Συναγερμός στη Μαγνησία και το Πτελεό, μετά το πτώμα άντρα που εντοπίστηκε το πρωί, σε δύσβατο σημείο της περιοχής. Η σορός ήταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης δεμένη χειροπόδαρα. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας, που κινούν τα νήματα της έρευνας, πιθανολογούν από τις εικόνες στο σημείο πως έχουν να κάνουν με δολοφονία. Συγγενείς 49χρονου αγνοούμενου, από την περασμένη Άνοιξη, έχουν ζητήσει μέσω του δικηγόρου που τους εκπροσωπεί, τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, για να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε σε δύσβατο σημείο του χωριού, δεμένο χειροπόδαρα με ζώνη παντελονιού, γεγονός που οδηγεί τις Αρχές στη σκέψη, πως έχουν να κάνουν με δολοφονία.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές, καθώς πιθανολογείται ότι η σορός ανήκει σε 49χρονο, που είχε εξαφανιστεί στις 23 Απριλίου του 2024

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, o δικηγόρος της οικογένειας του 49χρονου αγνοούμενου, ζήτησε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, νεκροψίας και νεκροτομής, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό από την Εισαγγελία του Βόλου.

Ο Αναστάσιος Ντούγκας ζητά ακόμα από τις αστυνομικές Αρχές να μην απομακρυνθούν άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του άτυχου 49χρονου. Δυνάμεις της ΕΜΑΚ βρίσκονται στο σημείο, προκειμένου να απομακρύνουν τη σορό.

Η εξαφάνιση του 49χρονου στη Μαγνησία

Η εξαφάνιση του 49χρονου στη Μαγνησία παραμένει άλυτος γρίφος τόσο για τις Αρχές όσο και για τους στενούς συγγενείς του. Ήταν 23 Απριλίου του 2024, όταν ο Γιάννης Καραμπάτσης εθεάθη για τελευταία φορά και συνομίλησε με δικούς του. Από εκείνο το πρωινό, το κινητό του τηλέφωνο παραμένει κλειστό και οι έρευνες για τον εντοπισμό του, στο Πτελεό και την ευρύτερη περιοχή άκαρπες. Οι μαρτυρίες συγγενών για μια κληρονομιά που τον είχε κάνει πλουσιότερο στις αρχές του χρόνου, δίνουν διαστάσεις θρίλερ στην υπόθεση.

Το μπουφάν του με όλα τα προσωπικά του αντικείμενα εκτός του κινητού του εντοπίστηκαν στο ελαιοτριβείο της περιοχής. Στο σπίτι που έμενε, το παράθυρο ανοιχτό, το ραδιόφωνο να παίζει και το φως αναμμένο. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει σε αυτό που συνέβη. Είχε μπει στο στόχαστρο κάποιων που θέλησαν να του κλείσουν το στόμα; Ήταν θύμα ατυχήματος; Επέλεξε ο ίδιος να χαθεί από προσώπου γης εκείνη την ημέρα; Μήπως τα χρήματα που κληρονόμησε πριν από δύο μήνες άνοιξαν την όρεξη σε κάποιους και του έκαναν κακό;

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις