Σάββατο, 17 Αυγ.
35oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις μετά από ψευδή κατάθεση για τροχαίο με δύο τραυματίες στην Τούμπα

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις μετά από ψευδή κατάθεση για τροχαίο με δύο τραυματίες στην Τούμπα

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις, μόλις διαπίστωσαν την αλήθεια, για το τροχαίο που σημειώθηκε στην Τούμπα στη Θεσσαλονίκη, με δύο τραυματίες.

Αντιμέτωπα με την ελληνική δικαιοσύνη βρίσκονται δύο νεαρά άτομα ηλικίας 20 και 22 ετών, καθώς, μετά από εμπλοκή τους σε τροχαίο ατύχημα στην Τούμπα, έδωσαν ψευδή κατάθεση για το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητό τους. Στόχος τους, ήταν να αποφύγει εκείνη την ώρα τη σύλληψη και τις συνέπειες, ο 20χρονος οδηγός που έπιασε τιμόνι υπό την επήρεια αλκοόλ. Οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη διαπίστωσαν την αλήθεια και πλέον τόσο ο οδηγός όσο και η συνοδηγός που επιχείρησε να τον καλύψει και εμφανίστηκε ως η οδηγός του ΙΧ, θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η αστυνομία, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ένας άντρας και μία γυναίκα, 20 και 22 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδή κατάθεση.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί (16-08-2024) στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, οι συλληφθέντες, επιβαίνοντας σε ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητο, ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε τον τραυματισμό ενός 64χρονου και του ανήλικου γιού του που επέβαιναν σε δεύτερο όχημα.

Αρχικά οι συλληφθέντες κατέθεσαν ψευδή στοιχεία και συγκεκριμένα ότι η 22χρονη οδηγούσε το όχημα, ενώ στην πραγματικότητα οδηγούσε ο 20χρονος υπό την επήρεια αλκοόλ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις