Σάββατο, 17 Αυγ.
35oC Αθήνα

Έγκλημα στα Γιάννενα: Ενώπιον της δικαιοσύνης ο 38χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την θεία του

Έγκλημα στα Γιάννενα: Ενώπιον της δικαιοσύνης ο 38χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την θεία του

Ο 38χρονος φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα στα Γιάννενα που συντάραξε τους κατοίκους του χωριού Περίβλεπτος. Άγνωστο για την ώρα το κίνητρο της δολοφονίας.

Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε ο 38χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την θεία του, στο χωριό Περίβλεπτος στα Γιάννενα. Ο κατηγορούμενος για το έγκλημα αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία δεν έχει εξακριβωθεί το κίνητρο που οδήγησε τον άντρα να πυροβολήσει την θεία του. Το όπλο που χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε δεξαμενή νερού που το είχε πετάξει μετά την πράξη του.

Κάτοικος του χωριού μιλώντας στο newsit.gr κι αναφερόμενος στην 62χρονη, δήλωσε πως ζούσε τα τελευταία δύο χρόνια στην περιοχή Περίβλεπτος και πως φρόντιζε η ίδια τον ανιψιό της, που ήταν ορφανός από μητέρα κι είχε μόνο τον πατέρα του στη ζωή.

Όπως δήλωσε ο ίδιος κάτοικος, ο δράστης ήταν στο παρελθόν παντρεμένος κι είχε πρόσφατα χωρίσει, ενώ δεν είχε απασχολήσει με φασαρίες το χωριό.

Όπως λένε κάτοικοι του χωριού, η 62χρονη ζούσε μόνη της, ήταν μία πολύ ήσυχη και καλοσυνάτη γυναίκα. Η κόρη της μένει μόνιμα στην Αθήνα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις