Σάββατο, 17 Αυγ.
33oC Αθήνα

Ντανίλο: Σοκαριστικός τραυματισμός του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή στο Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπόρνμουθ

Ντανίλο: Σοκαριστικός τραυματισμός του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή στο Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπόρνμουθ
grab-twitter / Reuters

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για τον Ντανίλο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ, για την πρεμιέρα της Premier League.

Μετά από μόλις 7 λεπτά αγώνα στην πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Νότιγχαμ Φόρεστ την τρέχουσα σεζόν στην Premier League, ο Ντανίλο τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να διακομισθεί με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο ταλαντούχος Βραζιλιάνος μέσος της αγγλικής ομάδας προσγειώθηκε στο χορτάρι και γύρισε τον αστράγαλό του, σε διεκδίκηση της μπάλας, στο ματς με την Μπόρνμουθ. Ο Ντανίλο σφάδαζε από τον πόνο και όλα δείχνουν πως πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό.

Το ιατρικό επιτελείο της Νότιγχαμ Φόρεστ έσπευσε στο σημείο, όπου βρισκόταν πεσμένος ο Βραζιλιάνος στο “City Ground”. Για την 23χρονο Βραζιλιάνο στήθηκαν σεντόνια, προκειμένου να μη φαίνονται οι εικόνες.

Αν και είναι νωρίς για εκτιμήσεις, καταλαβαίνει κανείς ότι εκφράζονται φόβοι για σοβαρό τραυματισμό, που ίσως και να τον βγάλει “νοκ-άουτ” για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις