Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα

Λακωνία: Viral το πανηγύρι στο χωριό Γεράκι με τραγουδιστή να φτάνει στη σκηνή με τρακτέρ μέσα σε «χρυσή» κούπα

Λακωνία: Viral το πανηγύρι στο χωριό Γεράκι με τραγουδιστή να φτάνει στη σκηνή με τρακτέρ μέσα σε «χρυσή» κούπα

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από το πανηγύρι στη Λακωνία. Αιτία ο τρόπος που εμφανίστηκε στη σκηνή ο τραγουδιστής Γιάννης Νταβέλης.

Το πανηγύρι στο χωριό Γεράκι στη Λακωνία μαγνήτισε το ενδιαφέρον ντόπιων αλλά και τουριστών που θέλησαν να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι εικόνες από τα όσα έγιναν άρχισαν να ταξιδεύουν γρήγορα στο διαδίκτυο και κυρίως εκείνες που έδειχναν τον τραγουδιστή Γιάννη Νταβέλη, να φτάνει πάνω στη σκηνή. Ο καλλιτέχνης, ουσιαστικά, εισέβαλε στο πανηγύρι μέσα στον κάδο ενός ανυψωτικού οχήματος, με τον κόσμο από τα τραπέζια να χειροκροτά και τη μουσική να παίζει δυνατά.

Το πανηγύρι έγινε το βράδυ της Τετάρτης 14 Αυγούστου του 2024, με δεκάδες άτομα να διασκεδάζουν στο συγκεκριμένο χωριό, το οποίο μετρά περίπου 1.000 κατοίκους και βρίσκεται 39 χιλιόμετρα μακριά από τη Σπάρτη, σε υψόμετρο 300 μέτρων.

Το μεγάλο όνομα της βραδιάς ήταν ο Γιάννης Νταβέλης, ο οποίος φρόντισε να κάνει μια άκρως εντυπωσιακή είσοδο. Ο τραγουδιστής έκανε την είσοδό του στο πανηγύρι μέσα στον κάδο ενός ανυψωτικού οχήματος, ενώ οι διοργανωτές είχαν ανάψει πράσινα καπνογόνα και φωτορυθμικά, ώστε να υπάρχει ατμόσφαιρα που παρέπεμπε σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Αφού το όχημα έκανε το γύρο του γηπέδου του δημοτικού σχολείου της περιοχής, για να τον δουν όλοι οι θεατές, στο τέλος τον άφησε πάνω στη σκηνή, όπου τον περίμενε το συγκρότημά του.

@natasagolfinou ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ !!!!! #viral #klarinamono #panigiria #gerakilakonias #teamntavelis #summertour2024 @Νταβέλης Γιάννης @Ioanna Ntaveli @Δημητρης Νικιας ♬ πρωτότυπος ήχος – Natasa Golfinou

Στα μέσα του περασμένου μήνα, πάλι στο σχολείο της περιοχής, όταν εμφανίστηκε να τραγουδήσει ο Γιώργος Βελισσάρης δεκάδες βεγγαλικά και καπνογόνα έκαναν τη νύχτα μέρα στο χωριό, ενώ ένα κλαρκ έριχνε λουλούδια στον τραγουδιστή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γεώργιος Διακουμάκος (@joshdiakoumakos)

Οι διοργανωτές των δύο πανηγυριών εμφανίζονταν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή του κόσμου, που και στις δύο περιπτώσεις, διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις