Κυριακή, 18 Αυγ.
30oC Αθήνα

Τζένοα – Ίντερ 2-2: Ο Μεσίας «χάλασε» την πρεμιέρα της περσινής πρωταθλήτριας Ιταλίας στο 90+5′

Τζένοα – Ίντερ 2-2: Ο Μεσίας «χάλασε» την πρεμιέρα της περσινής πρωταθλήτριας Ιταλίας στο 90+5′
Reuters

Με “γκέλα” μπήκε η Ίντερ στη φετινή Serie A. Η περσινή πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε να περάσει από την έδρα της Τζένοα, με τον Μεσίας να χάνει πέναλτι στο 90+5′ αλλά να διαμορφώνει στην εξέλιξη της φάσης το τελικό 2-2.

Το γκολ Βραζιλιάνου Μεσίας στο 90+5΄ χάρισε την ισοπαλία, 2-2, στην Τζένοα απέναντι στην Ίντερ, στην πρεμιέρα της Serie A.

H ομάδα της Γένοβα δυσαρέστησε την Ίντερ στο φινάλε κι ενώ είχε προηγηθεί στο 20΄ με γκολ του Βολιάκο. Όμως, η Ίντερ με δύο γκολ του Τουράμ στο 30΄ και στο 82΄ είχε το… πάνω χέρι έως ότου, ο Μεσίας “κλέψει” τον έναν βαθμό για τους γηπεδούχους.

Ο Βραζιλιάνος ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε η Τζένοα στις καθυστερήσεις (το έδωσε ο διαιτητής μετά από online review), δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Ζόμερ με την εκτέλεσή του, αλλά ο Ελβετός δεν μπλόκαρε την μπάλα, με τον Μεσίας να πλασάρει σε κενή εστία και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν και οι Πάρμα και Φιορεντίνα, μετά το 1-1 στο γήπεδο της πρώτης. Το σκορ άνοιξε για την Πάρμα ο Μαν στο 22ο λεπτό. Ο Μπιράγκι, όμως σο 75ο λεπτό βρήκε δίχτυα και οι «βιόλα» πήραν τον έναν βαθμό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις