Κυριακή, 18 Αυγ.
29oC Αθήνα

Φενέρμπαχτσε: Επίθεση από διαπιστευμένο στον πρόεδρο Αλί Κοτς και «βροχή» αντικειμένων στην έδρα της Γκετζέπε

Φενέρμπαχτσε: Επίθεση από διαπιστευμένο στον πρόεδρο Αλί Κοτς και «βροχή» αντικειμένων στην έδρα της Γκετζέπε

Εικόνες βίας για μια ακόμα φορά από το ποδόσφαιρο της Τουρκίας, με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, να δέχεται «βροχή» αντικειμένων από τους οπαδούς της Γκετζέπε, αλλά και επίθεση από διαπιστευμένο των γηπεδούχων.

«Χάος» στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε στην έδρα της Γκεζτέπε για τη δεύτερη αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος με αποκορύφωμα την επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων, Αλί Κοτς.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο ισχυρός άνδρας της Φενέρμπαχτσε μπήκε στο γήπεδο και κατευθύνθηκε στην εξέδρα των φιλοξενούμενων (!), με τους φίλους της Γκετζέπε να μη βλέπουν με… καλό μάτι την κίνηση του Αλί Κοτς.

Θέλοντας να επιστρέψει στη θέση του, ο Κοτς δέχθηκε επίθεση από διαπιστευμένο άτομο, το οποίο τον έσπρωξε από πίσω και τον «γκρέμισε». Οι οπαδοί των γηπεδούχων είχαν ήδη αρχίσει να του πετάνε αντικείμενα, με ένα μπουκάλι να τον πετυχαίνει.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε προσωρινά τον αγώνα και αφού τα πνεύματα ηρέμησαν ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε επέστρεψε στη θέση του, στα επίσημα, με τη βοήθεια των ανδρών της προσωπικής του ασφαλείας, αλλά και αστυνομικών.

Το ματς συνεχίστηκε κανονικά, με τη Φενέρμπαχτσε να δέχεται την ισοφάριση (2-2) στο 90+5′ κι ενώ είχε προηγηθεί με 2-0 στο ημίχρονο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις