Κυριακή, 18 Αυγ.
35oC Αθήνα

Γη της Ελιάς: Απόπειρα δολοφονίας κατά του Δημοσθένη

Γη της Ελιάς: Απόπειρα δολοφονίας κατά του Δημοσθένη

Ένας θανάσιμος κίνδυνος παραμονεύει για τον Δημοσθένη στον 40 κύκλο της σειράς του Mega, Γη της Ελιάς.

Η επιτυχημένη σειρά του MEGA έρχεται με τον τέταρτο κύκλο το φθινόπωρο στις οθόνες μας και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαίρης Καράμπελα για το περιοδικό MyTV, ο μαφιόζος της Μάνης θα γίνει σύντομα στόχος βομβιστικής επίθεσης.

Με την ελπίδα να πάρει πίσω τον γιο του από τα χέρια της Ξένιας, ο Δημοσθένης έχει στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο, Ασπασία. Το ζευγάρι, έχοντας αφήσει στο παρελθόν τα προβλήματα του γάμου του, διανύει την καλύτερη περίοδό του και κάνει πλέον κοινά όνειρα. Εκτός από το αγοράκι που θέλουν να μεγαλώσουν μαζί, οραματίζονται και τον επικείμενο γάμο της κόρης τους, Ειρήνης, που επισημοποίησε τη σχέση της με τον Παρασκευά.

Ενώ λοιπόν όλα φαίνεται να βαίνουν καλώς για τον Δημοσθένη, ένας νέος εφιάλτης έρχεται να διαλύσει τα πάντα. Ο μαφιόζος της Μάνης μπαίνει στο στόχαστρο επικίνδυνων ανθρώπων, οι οποίοι βάζουν σκοπό τους να τον καταστρέψουν. Πρόκειται για κάποια αντίπαλη συμμορία διακίνησης ναρκωτικών, που βλέποντας την επεκτατική του τάση σε άλλες περιοχές, προσπαθεί να σταματήσει τον Δημοσθένη.

Μεταξύ άλλων θα οργανώσουν μία απόπειρα δολοφονίας κατά του εχθρού τους, τοποθετώντας μία βόμβα στο αμάξι του. Μέχρι εκείνη την ώρα, ο άντρας δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό και συνεχίζει ανέμελος τις παράνομες επαγγελματικές του δραστηριότητες. Τότε ξαφνικά ο εκρηκτικός μηχανισμός στο όχημά του σκάει, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή. Ο Δημοσθένης ταράζεται και προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη.

Δίνει εντολή στους άντρες του να βρουν ποιοι κρύβονται πίσω από τη βομβιστική επίθεση. Την ίδια ώρα, η Ασπασία τρομοκρατημένη από το συμβάν, τον ρωτά επανειλημμένα τι έχει συμβεί κι εκείνος προσπαθεί να της αποκρύψει την αλήθεια, ενώ εξηγήσεις του ζητά και ο Στάθης, στριμώχνοντάς τον ακόμη περισσότερο…

Media Τελευταίες ειδήσεις