Κυριακή, 18 Αυγ.
33oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Δεν ανησυχεί για Ντάνιελ Ποντένσε παρά τη δήλωση του προπονητή της Γουλβς

Ολυμπιακός: Δεν ανησυχεί για Ντάνιελ Ποντένσε παρά τη δήλωση του προπονητή της Γουλβς
Eurokinissi

Ο Γκάρι Ο’ Νιλ έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Ντάνιελ Ποντένσε στο Άρσεναλ – Γουλβς, τοποθετήθηκε για τον Πορτογάλο εξτρέμ, αλλά στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν.

Παρά τη χρησιμοποίηση του Ντάνιελ Ποντένσε στην πρεμιέρα της Γουλβς στην Premier League, στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία, σχετικά με την προσπάθεια που γίνεται για την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ.

Ο προπονητής της Γουλβς, Γκάρι Ο’ Νιλ δήλωσε ότι ο Ποντένσε θα έχει τις ευκαιρίες του, τονίζοντας ότι “όταν έφτασα, είχαμε τόσους πολλούς παίκτες δυσαρεστημένους. Ο Ντάνιελ (σ.σ. Ποντένσε) ήταν στην πόρτα της εξόδου. Επέστρεψαν και τους συμπεριφερόμαστε με σεβασμό. Τους προσκαλούμε πίσω και ο Ντάνιελ, ο Γκέδες και ο Τσικίνιο το έκαναν αυτό. Θέλω να δουλέψω σκληρά μαζί τους”.

Πάντως, από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει ανησυχία για την έκβαση της υπόθεσης και φαίνεται ότι αργά ή γρήγορα ο Ποντένσε θα φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα. Φυσικά, σύμμαχος των Πειραιωτών σε αυτή την υπόθεση είναι ο ίδιος ο παίκτης, που θέλει να φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις