Κυριακή, 18 Αυγ.
34oC Αθήνα

Γιάννης Καραμπάτσης: «Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ήταν εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα ο θάνατός του» λέει ο θείος του

Γιάννης Καραμπάτσης: «Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ήταν εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα ο θάνατός του» λέει ο θείος του
Εικόνα από Mega

Δεν φαίνεται να ήταν δεμένος ο Γιάννης Καραμπάτσης, η σορός του οποίου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε δύσβατο σημείο στην Μαγνησία.

Τα ίχνη του Γιάννη Καραμπάτση είχαν χαθεί στη Μαγνησία, από τον Απρίλιο του 2024 με το θειό του να μιλάει στο newsit.gr και να εξηγεί ότι ο ανιψιός του δεν βρέθηκε δεμένος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο θείος του, είχε κατέβει τον παντελόνι του φτάνοντας στους μηρούς και εξαιτίας της ζώνης έδειχνε σαν να τον είχαν δέσει. Επισήμανε ωστόσο ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ήταν εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα.

«Από το σάπισμα των ρούχων κατέβηκε το παντελόνι και η ζώνη έφτασε στους μηρούς. Η αρχική εικόνα όταν τον βρήκαν ήταν αυτή γι’ αυτό και είπαν ότι ήταν δεμένος, αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν απλά κατέβηκε η ζώνη.

Ο Γιάννης μας βρέθηκε χθες (17.08.2024), μέσα στο νερό σε προχωρημένη σήψη. Εγώ ήμουν σίγουρος ότι θα βρεθεί, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ήταν εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα.

Το μέρος που βρέθηκε είναι πολύ δύσβατο. Δεν θα μπορούσε να περπατήσει και να φτάσει ως εκεί εκτός και αν χάθηκε.

Ο Γιάννης δεν είχε κανέναν άλλον εκτός από εμάς.  Η μάνα του και ο πατέρας του δεν ζουν, είχε και έναν αδερφό παραπληγικό πέθανε και αυτός. Ήταν της αδερφής μου παιδί και τον είχα σαν γιο μου. Ήταν το δεξί μου χέρι, με βοηθούσε, μου έκανε δουλειές γιατί έχω προβλήματα υγείας και δεν μπορώ . Νιώθω ότι μου κόπηκε το δεξί μου χέρι.

Δούλευε στα χωράφια στις ελιές και κάποια στιγμή τον πήραν με σύμβαση στο δασαρχείο και άλλες φορές εργαζόταν ως σερβιτόρος. Ο Γιάννης ως άνθρωπος ήταν ντόμπρος, σταράτος δεν έλεγε ψέματα και πολύ φιλότιμος.

Είχε πάρει μια μικρή κληρονομιά από τον πατέρα του, λίγα χρήματα που του άφησε και τελευταία μπορούσε να ανταπεξέλθει και μόνος του και έτσι δεν χρειαζόταν να τον εξυπηρετώ εγώ με το αυτοκίνητο. Έπαιρνε ταξί για να πάει στο Βόλο ή όπου αλλού χρειαζόταν και έτσι λίγο χαθήκαμε τελευταία, τον βλέπαμε πιο αραιά.

Η νεκροτομή θα γίνει τη Δευτέρα και εμείς μετά θα τον κηδέψουμε στις έξι το απόγευμα».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις